o intrebare - un raspuns imi da si mie cineva?
buna -
sunt noua pe aici cu o intrebare ma poate ajuta cineva ???
mi-a intarziat ciclul 2 zile mentionez ca nu am intretinut relatii sexuale !!!
si nici nu am sintome de dureri de burta sau sani !
de ce oare !!
autati-ma va rog
sunt noua pe aici cu o intrebare ma poate ajuta cineva ???
mi-a intarziat ciclul 2 zile mentionez ca nu am intretinut relatii sexuale !!!
si nici nu am sintome de dureri de burta sau sani !
de ce oare !!
autati-ma va rog
17 comentarii
Daca nu ai intretinut relatii sexuale, si nu il ai si regulat probabil, si ti.a intarziat 2 zile, este "normal" sa intarzie.. si uneori chiar nu ai dureri de burta sau de sani..nu scrie nicaeri ca la fiecare menstra trebuie sa ai dureri, sau sa te chinuie cand trebuie sa vina, nu este nici o problema, stai linistita.
multumesc frumos crissa pt raspunsul la intrebare !!
am crezut ca este o problema !!
nu am intretinut relatii sexuale sa fie probabil de la stres sau o raceala !!
ultima oara mi-a venit pe data de 18 dec. !
tu ce zici sa consult un medic sau sa mai astept cateva zile ??
ms frumos
te pup
nu am intretinut relatii sexuale sa fie probabil de la stres sau o raceala !!
ultima oara mi-a venit pe data de 18 dec. !
tu ce zici sa consult un medic sau sa mai astept cateva zile ??
ms frumos
te pup
Nu este deloc "normal" ca un ciclu regulat sa intarzie ! Este un lucru ANORMAL !
In afara de sarcina exista multe alte cauze pt. asa ceva: frig, infectii, bai cu apa rece, dereglari hormonale, intoxicatii alimentare, cauze psihice si emotionale, sperieturi, socuri, accidente., schimbarea anticonceptionalelor, pierdera joblui, suparari, alimentatia cu alimentel cu efect hormonal puternic (soia, fasole, baut de din sticle pe plastic, apa de la canal este reciclata si contine hormoni ca si plasticul PET) etc., folosirea multa de bancnote - contin o toxina hormonala )
In principiu tot ce afecta organismul in mod negativ poate duce la blocarea menstrei.
Se poate debloca in mod natural si fara efecte secundare cu ajutorul remediilor homeopate prescrise de un medic homeopat. Mersul la ginecolog pt. astfel de probleme duce in general la daune si mai mari.
In afara de sarcina exista multe alte cauze pt. asa ceva: frig, infectii, bai cu apa rece, dereglari hormonale, intoxicatii alimentare, cauze psihice si emotionale, sperieturi, socuri, accidente., schimbarea anticonceptionalelor, pierdera joblui, suparari, alimentatia cu alimentel cu efect hormonal puternic (soia, fasole, baut de din sticle pe plastic, apa de la canal este reciclata si contine hormoni ca si plasticul PET) etc., folosirea multa de bancnote - contin o toxina hormonala )
In principiu tot ce afecta organismul in mod negativ poate duce la blocarea menstrei.
Se poate debloca in mod natural si fara efecte secundare cu ajutorul remediilor homeopate prescrise de un medic homeopat. Mersul la ginecolog pt. astfel de probleme duce in general la daune si mai mari.
scarface, a zis cumva ea ca are ciclul regulat si nu stiu eu ? sau nu am vazut si sunt chioara ?:) daca nu are ciclul regulat, tot poate sa ii intarzie si sa ii vina mai devreme...inainte sa faci o afirmatie, citeste si tu mai bine..
nu nu ! deci nu este regulat !
intr-o luna imi vine cu 4 zile mai inainte alta imi intarzie o zii !
dar astazi este deja a 2 zii ma ingrijoreaza acest lucru !
iti multumesc crissa
intr-o luna imi vine cu 4 zile mai inainte alta imi intarzie o zii !
dar astazi este deja a 2 zii ma ingrijoreaza acest lucru !
iti multumesc crissa
ps : eu cred ca toate fetele si femeile stiu ca statul la frig si baile cu apa rece..si aproape tot ce ai enumerat tu mai sus, si cred ca sunt constiente pe o parte, dar majoritatea nu dau asa mare importanta acum..dar mai incolo or sa se vada urmarile. ce si cum. mai ales fetisoarele astea care umbla cu mijlocul gol si toate cele.. cum am mai zis..eu cred ca toate femeile sunt constiente, mai mult sau mai putin de astea, numa ca nu le dau asa mare importanta.. si totusi sa nu dramatizam atat, tot ce ni se intampla peste 50% noi ne.o facem cu mana noastra, din neatentie, sau nepasare. deoarece ne preocupa altele in momentul "ala" sau "celalalt".. iar ce ziceai tu cu doctorii..mersul la doctor, doctorul intr.adevar mai rau de imbolnaveste :))). te pup.
bybysorr, eu zic sa mai astepti nitel, si sa nu dramatizezi, tuturor femeilor li se intampla astea, la varstele mai tinerele.. si eu sunt femeie, si eu am patit chestii dastea si de aceea zic, eu zic totusi sa mai astepti...cateva zile, vezi ce si cum, daca nu te duci la doctor pt un control, "saaaaau". faci un control dupa venirea menstrei, "sau" luna urmatoare. te puuup !
da asa o sa fac ! crissa
o sa mai astept o zii 2 maxim !
intrucat nu am intretinut relatii sexuale nu am de ce sa ma tem !
dar frigul din ultima vreme si stresul de la birou isi spune cuvantul!!
si eu te pup si mss frumos pt ajutor o sa iti urmez sfatul !
o sa mai astept o zii 2 maxim !
intrucat nu am intretinut relatii sexuale nu am de ce sa ma tem !
dar frigul din ultima vreme si stresul de la birou isi spune cuvantul!!
si eu te pup si mss frumos pt ajutor o sa iti urmez sfatul !
Exact, nu ai de ce sa iti faci griji, daca nu ai intretinut relatii sexuale, de la stres si frig, mai intarzie..mai doare..sti si tu, dar nu trebuie sa dramatizam asa de mult, si daca ar fi sa enumeram toti factorii si toate si toate..cum facea scarface mai sus..am innebunii, am ajunge la balamuc, sau am da la oameni in cap pe strada, am fi toti niste ipohondrii turbati din chestiile "mici".dar cand o fii mai grav ce dracu mai facem ? ne sapam groapa singuri.. ce naiba :)). mai lejer...ca avem si un psihic ! te puuup !
[ ps: uitete la prv mesaj la tine pe profil ]
[ ps: uitete la prv mesaj la tine pe profil ]
bybysorr, este normal ca ciclul sa nu iti vina fix in aceeasi zi a lunii, pt ca nici lunile nu au acelasi nr de zile, o data 31, o data 30, chiar si 28 de zile.Eu zic sa nu te panichezi inca, mai asteapta un pic!
multumesc frumos pt raspuns jaquelinne!!!! :*:*:*:*:*:
multumesc mult
multumesc mult
@Cris: pai tu esti cea mai ipohoandra fata draga!
Sti ca ai ciclu neregulat care intarzie pana la 4 zile si intri dupa 2 zile pe forum sa pui intrebari prostesti !
Oare chiar nu ai ce face ??????????????????
Sti ca ai ciclu neregulat care intarzie pana la 4 zile si intri dupa 2 zile pe forum sa pui intrebari prostesti !
Oare chiar nu ai ce face ??????????????????
soory, am vrut sa scriu @bybysorr in loc de @cris
scarface - mai bine dute lunistestrete plimbate putin, calmeazate fata !
ce te doare pe tine ce fac eu !
am pus o simpla intrebare iti convine sa imi rasp bine daca nu nu !
care este problema ta ca imi fac griji ?
nu te inteleg !
ce te doare pe tine ce fac eu !
am pus o simpla intrebare iti convine sa imi rasp bine daca nu nu !
care este problema ta ca imi fac griji ?
nu te inteleg !
NU AM CU CE SA TE AJUT - ESTE CEL MAI BUN raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5este foarte speriata datorita scurgerilor zilnice (de 3 saptamani)
- 2cat intarzie menstruatia de la lindaxa 15???
- 7Intarzierea menstruatiei si concediul
- 3intreruperea anticonceptionalelor si intarzierea ciclului
- 8Imi intarzie menstruatia.. e sarcina?!
- 5Intarziere cm...de la antibiotice?
- 0Ajutor!! intarziere ciclu
- 2E posibil să nu imi vină menstruația pentru ca am luat progesteron?
- 0Menstruație întârziată
- 0Intarzierea ciclului menstrual
- 0in luna ianuarie nu am mai avut menstruatie
- 0Sunt nelamurita! Sper sa ma puteti ajuta- teste sarcina
- 0Simptome de sarcina sau anexita?
- 0Menstruatie intarziata
- 1Bună ziua, este posibil să fii pierdut o sarcina?
- 1Sarcină? Am întârziere 2 zile
- 0Sarcina?
- 0Întârzierea menstruației
- 0Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?
- 0Reluare anticonceptionale
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: