O mana de ajutor va rog.vreau un bebe!

27-05-2008
sabrina.su
Nu este medic/terapeut
sabrina.su
Buna, Am 23 de ani, in urma cu 8 luni am renuntat la pastilele anticonceptionale (luam Logest) pt ca vreau sa raman insarcinata. Pana luna asta nu am acordat chiar asa mare importanta am spus sa astept si cand o vrea Doamne Doamne, insa de luna asta am cam inceput sa disper putin. Am fost acum 3 luni la gineco, am facut toate analizele (secretie papanicolau plus restul analizelor de srcina...virusii) toate au iesit bine singurul lucru mai negativ a fost ca am uterul retrovers.
De luna asta (nr mai) mi-am calculat ovulatia si-ma facut si testul de ovulatie...si ma pun pe treaba.
Acum am doua intrebari.daca raman insarcinata acum...la cat timp pot sa aflu daca s-a prins..dupa doua saptamani...o luna?? si a doua intrebare.un coleg (care are in spate un dosar medical greu...el si sotia lui se chinuie de 2 ani sa faca un copil si a tot incercat tratamente si operatii...) mi-a recomandat pregnil. Intrebarea este.daca nu raman insarcinata luna aceasta in urmatoarea luna as putea folosi pregnil sau totusi sa mai astept cateva luni.?

Multumesc frumos,
1 comentarii
0
26-07-2008, ora 00:00
uny612
Nu este medic/terapeut
uny612
Consulta un medic endocrinolog, poate k in urma tratamentului cu anticonceptionale au aparut dereglari hormonale pe care ginecologul nu le-a descoperit pana acum!!Bafta multa
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul