O mana de ajutor va rog.vreau un bebe!
Buna, Am 23 de ani, in urma cu 8 luni am renuntat la pastilele anticonceptionale (luam Logest) pt ca vreau sa raman insarcinata. Pana luna asta nu am acordat chiar asa mare importanta am spus sa astept si cand o vrea Doamne Doamne, insa de luna asta am cam inceput sa disper putin. Am fost acum 3 luni la gineco, am facut toate analizele (secretie papanicolau plus restul analizelor de srcina...virusii) toate au iesit bine singurul lucru mai negativ a fost ca am uterul retrovers.
De luna asta (nr mai) mi-am calculat ovulatia si-ma facut si testul de ovulatie...si ma pun pe treaba.
Acum am doua intrebari.daca raman insarcinata acum...la cat timp pot sa aflu daca s-a prins..dupa doua saptamani...o luna?? si a doua intrebare.un coleg (care are in spate un dosar medical greu...el si sotia lui se chinuie de 2 ani sa faca un copil si a tot incercat tratamente si operatii...) mi-a recomandat pregnil. Intrebarea este.daca nu raman insarcinata luna aceasta in urmatoarea luna as putea folosi pregnil sau totusi sa mai astept cateva luni.?
Multumesc frumos,
De luna asta (nr mai) mi-am calculat ovulatia si-ma facut si testul de ovulatie...si ma pun pe treaba.
Acum am doua intrebari.daca raman insarcinata acum...la cat timp pot sa aflu daca s-a prins..dupa doua saptamani...o luna?? si a doua intrebare.un coleg (care are in spate un dosar medical greu...el si sotia lui se chinuie de 2 ani sa faca un copil si a tot incercat tratamente si operatii...) mi-a recomandat pregnil. Intrebarea este.daca nu raman insarcinata luna aceasta in urmatoarea luna as putea folosi pregnil sau totusi sa mai astept cateva luni.?
Multumesc frumos,
1 comentarii
Consulta un medic endocrinolog, poate k in urma tratamentului cu anticonceptionale au aparut dereglari hormonale pe care ginecologul nu le-a descoperit pana acum!!Bafta multa
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Fertilizare in vitro
- 0Adoptia
- 0A ajutat Profecund pe cineva?
- 1Ejaculare in interior la ovulație = sarcina????
- 1Lipsa menstruatie de 7 luni, îmi doresc un bebe! Sunt disperata!
- 0Histerosonografie Fertilitate 2023
- 2Pot ramane insarcinata daca sotul meu are fimoza?
- 1Vreau un copil după trei ani de alăptat și am in total 4 copii
- 1Spermograma
- 0Nu rămân insarcinata