o mica problema: sunt insarcinata?
vreau sa va povestesc..am 17 ani si eram cu prietenul in dush pentru prima ora... si el s-a masturbat.si a ejaculat...nu pe mn...si dupa aia sa spalat pe maini si a continuat sa mi bage mana la "pasarica"...si eram dati cu balsam pe noi..si ma ustura pe mine..da..ce ma ingrijoreaza..este oare..sa nu fi avut pe mana spermatozoizi si cand mia bagat mana...sa fi intrat :|:|...am inima la gura..
3 comentarii
Daca s-a spalat pe maini atunci nu exista sansa sa fi ramas ceva pe mana lui!Oricum fiti atenti pe viitor, ca sexul nu este o joaca!!Protejati-va!!
da sa zicem k avea pe mana un pic...da mia pus mana la exterior..sunt sanse ceva? cum ar trb sa fie k sa raman gravida...k sa stiu...si eu..nu numai din auzite...da mana cand mia puso..sa va zic k nu sia bagat degetul..doar ma frecat..
nuse va intampla nimic din punctul asta de vedere, dar aveti grija data viitoare ca nu se stie daca se va multumi doar cu atat, urmarile acestui joc sunt mult mai periculoase decat par...ai grija de tine
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de un an si ceva am ajuns sa ma masturez o data pe zi, in unele cazuri de doua si de trei
- 2Impotent?
- 10doresc un raspuns rapid si serios
- 6Cand ma dezviginez (sunt baiat) ce se intampla daca folosesc prezervativul?
- 3de fiecare data cand fac sex cu prietenul meu imi tremura foarte tare muchii piciorului drept
- 8disperata: cum sa-i zic mamei ca nu mai sunt virgina?
- 3e momentul sa-mi incep viata sexuala?
- 4probleme cu penisul.
- 4am 18 ani si am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu
- 1sex la 16 ani?
- 13la 15 ani - sex?
- 4pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
- 5de multe ori sex si tare si incet dar nu mi s-a rupt ata care e putin groasa
- 2masturbarea te slabeste si numai daca ai forta?
- 2Posibila sarcina
- 6Buna ziua va rog sa ma ajutati!! Frenul sublingual
- 2Sex inainte de a-ti veni ciclul vreodata
- 5M-am dezvirginat sau sângele poate fi de la un mic accident?
- 1Abtinutul de la ejaculare
- 0Probleme la erectie
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti masturbarea la adolescenti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: