O parere despre aceste analize

04-09-2018
alexzu33
Nu este medic/terapeut
alexzu33
BIOCHIMIE URINARA/COLORIMETRIE SI SEDIMENT URINAR/MICROSCOPIE
Stare proba URINA: conforma; Lucrate de Biolog Matei Elena si validate de Matei Elena
Examen sumar de urina (complet) >>>
19.Sediment - Epitelii plate Prezente
21.Sediment - Leucocite Foarte rare
25.Sediment - Mucus Prezent
Acid ascorbic Negativ Negativ
Bilirubina Negativ Negativ
Corpi cetonici Negativ Negativ
Densitate 1.015 1.005 - 1.030
Eritrocite Negativ Negativ
Glucoza Negativ Negativ
Leucocite Negativ Negativ
Nitriti Negativ Negativ
PH 8.5 5.0 - 9.0
Proteina 15mg/dl Negativ
Urobilinogen Normal Normal
DETERMINARI BIOCHIMICE/SPECTROFOTOMETRIE
Stare proba SER: conforma; Lucrate de Biochimist Ghiata Gina-Mirabela si validate de Biochimist Ghiata Gina Mirabela
Calciu total 10.20 mg/dL 8.6 - 10.3
Colesterol total 152 mg/dL 80 - 200
<200
Risc moderat: 200-240
Risc crescut: >240
Creatinina serica 0.95 mg/dL 0.6 - 1.3
Fosfor
NEREALIZATA
mg/dL 2.6 - 4.5
Glicemie 97 mg/dL 70 - 106
HDL Colesterol 68 mg/dL
Normal: >40
Factor protector: >60
LDL Colesterol* 77 mg/dL 50 - 130
Lipide totale 469.0 mg/dL 400 - 800
Magneziu 2.10 mg/dL 1.8 - 2.6
Potasiu
NEREALIZATA
mmol/L 3.5 - 5.1
Sideremie 174 µg/dL 50 - 175
Sodiu
NEREALIZATA
mmol/L 135 - 145
TGO(AST) 16 U/L 4 - 37
TGP(ALT) 23 U/L 16 - 63
Trigliceride 37 mg/dL 40 - 180
Uree 16 mg/dL 15 - 44
HEMATOLOGIE - VARIATIA IMPEDANTEI, FOTOMETRICA SI DIFRACTIA RAZEI LASER
Stare proba.: conforma; Lucrate de Biochimist Ghiata Gina-Mirabela si validate de Biochimist Ghiata Gina Mirabela
Hemoleucograma completa >>>
01.Numar leucocite. 6.4 x10^3/uL 4.00 - 9.00
02.Limfocite (%). 37.7 % 25.00 - 40.00
03.Monocite (%). 8.1 % 2.00 - 10.00
04.Neutrofile (%). 52.4 % 55.00 - 70.00
05.Eozinofile (%). 1.3 % 0.00 - 5.00
06.Bazofile (%). 0.5 % 0.00 - 2.00
09.Limfocite (#). 2.40 x10^3/uL 1.00 - 5.00
10.Monocite (#). 0.52 x10^3/uL 0.10 - 1.00
11.Neutrofile (#). 3.34 x10^3/uL 2.00 - 8.00
12.Eozinofile (#). 0.08 x10^3/uL 0.00 - 0.40
13.Bazofile (#). 0.03 x10^3/uL 0.00 - 0.20
16.Numar eritrocite. 5.07 x10^6/uL 4.00 - 6.20
17.Hemoglobina. 15.3 g/dL 13.00 - 17.80
18.Hematocrit. 44.0 % 40.00 - 55.00
19.Volum eritrocitar mediu. 87 fL 80.00 - 100.00
20.Hemoglobina eritrocitara medie. 30.1 pg 27.00 - 34.00
21.Concentratie medie Hb./Eritrocit.. 34.6 g/dL 32.00 - 36.00
22.Latimea distrib. eritrocitare. 13.1 % 10.00 - 20.00
23.Trombocite. 256 x10^3/uL 150.00 - 450.00
24.Volum mediu trombocitar. 7.0 fL 6.00 - 10.00
25.Plachetocrit. 0.179 % 0.20 - 0.50
26.Latimea distrib. trombocitare. 9.3



Valori scazute : - Trigliceride 37 mg/dL 40 - 180
- 25.Plachetocrit. 0.179 % 0.20 - 0.50
- 04.Neutrofile (%). 52.4 % 55.00 - 70.00


Analizele si recoltarea s-au efectuat astazi.
Barbat 22 ani, 1.81, 53 kg...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum ne recoltăm urina pentru laborator
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.