O posibila sarcina?

Am o problema. Am avut un fel de contact sexual cu iubitul meu insa nu imi pot da seama sigur daca a intrat macar putin sau nu, ceea ce e sigur e ca m-a durut puutin si atunci i-am zis sa se opreasca.virgina nu mai sunt de cand a intrat doar capul.. si dupa a curs sange. Insa ca si atunci, fara ejaculare. Ciclul trebuia sa-mi vina acuma 4 zile.. E vreo posibilitate sa raman insarcinata?? Oricum ciclul nu l-am avut regulat niciodata.
3 comentarii

Este improbabil (desi nu complet exclus) sa fie vorba de o sarcina. Pentru mai multa certitudine, un test de sarcina ar fi indicat. Gasiti la oricare farmacie, nu costa mult si nu e greu de facut.

E adevarat ca femeile cand sunt pe ciclu nu se ingasa daca consuma dulciuri?

ieri mi-a venit menstruatia si am avut dureri groaznice. As zice ca vine in cantitati normale, dar mai putin decat de obicei. Nu se mai pune problema vreunei sarcini, nu?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Este posibil sa ramana insarcinata?
- 3in cat timp se depisteaza sarcina?
- 3Confuzie... ar putea fi vorba de o sarcina?
- 8mi-a intarziat menstruatia, testul de sarcina negativ! Se poate sa se fi inselat testul?
- 7nu stiu daca am ejaculat inauntru!!!
- 3anticonceptionale si extract de marar = sarcina?
- 5ii posibil sa raman insarcinata asa?
- 8Test de sarcina negativ apoi pozitiv
- 7Insarcinata sau nu?
- 3Poate sa fie insarcinata ?
- 16Raspuns de la un medic urgent va rog!
- 3Poate ramane insarcinata?
- 3sarcina da sau nu??
- 4Oare pot fi insarcinata?
- 12Sansele sarcinii in timpul menstruatiei?
- 12Posibil sarcina nedorita
- 2Sunt insarcinata?
- 7Sunt virgina, am facut sex anal, pot ramane insarcinata ? raspuns rapid va rog frumos
- 1Insarcinata sau nu?
- 3Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: