O posibila sarcina???
Sunt foarte ingrijorata in legatura cu un anumit lucru si va rog sa ma lamuriti.Am facut sex neprotejat cu iubitul meu de mai multe ori, si nu s-a intamplat nimic niciodata.Insa luna trecuta.mi-a intarziat ciclul iar cand mi-a venit mi-a curs putin, nu am mai avut fluxul abundent ca de obicei, insa m-a tinut 4 zile.E posibil sa fiu insarcinata? Va rog mult da-ti-mi un raspuns concret.(Tin sa mentionez ca am 17 ani).
2 comentarii
la varsta ta e normal sa mai ai dereglari de cm. sti vorba aia "ulciorul nu merge de multe ori la apa". daca ai facut-o de multe ori fara protectie si nu ai patit nimic pana acum, nu inseamna ca poti s-o faci in continuare ca nu o sa se intample nimic. odata si-odata tot ti se infunda ca sa spun asa. ia-ti un test de sarcina ca sa fi sigura si data viitoare nu mai face neprotejat fiindca cm iti joaca feste si nu sti cand esti in zilele fertile si cand nu. si mai mult de atat va jucati cu sanatatea voastra. sti despre bolile cu transmitere sexuala ;). ne auzim.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Eu - RH negativ, sotul - RH pozitiv
- 373postinor2
- 5sarcina dupa avort.help pls!!!!
- 7ciclu menstrual neregulat, vine dupa 30 zile
- 15Intarziere menstruatie
- 1Am un ciclu foarte neregulat, luna trecuta mi-a intarziat chiar 9 zile...
- 2Menstruatia intarziata.
- 3Insarcinata sau nu ?
- 0E posibil să fiu din nou însărcinată?
- 0Intarzierea menstruatiei 20 de zile
- 2Am nevoie de ajutor - mi-a întârziat ciclul 3 zile
- 0Intarzierea menstruatiei
- 1Întârziere cm aproape 2 zile
- 1Sunt insarcinata?
- 0Virgină însărcinată fără contact sexual??
- 010 zile întârziere menstruație
- 2Dacă am făcut sex protejat mereu, pot fi însărcinată?
- 0Menstruatie... sunt in ziua 46 a ciclului si nu a venit.
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: