O posibila sarcina sau nu?
Buna ziua!
As vrea sa va adresez o intrebare- dupa o intarziere de cca 6 zile, pe data de 25 feb 2013 am avut prima zi de menstruatie care a durat doar 2 zile(culoare si abundenta normale). In seara de 3 martie am avut contact neprotejat cu iubitul meu-care ar fi sansele sa raman insarcinata?Data urmatorului ciclu ar trebui sa fie undeva prin 22-23 martie.
Mentionez ca am 29 de ani si-mi doresc foarte mult un copilas
Va multumesc pentru timpul acordat si va doresc o zi minunata!
As vrea sa va adresez o intrebare- dupa o intarziere de cca 6 zile, pe data de 25 feb 2013 am avut prima zi de menstruatie care a durat doar 2 zile(culoare si abundenta normale). In seara de 3 martie am avut contact neprotejat cu iubitul meu-care ar fi sansele sa raman insarcinata?Data urmatorului ciclu ar trebui sa fie undeva prin 22-23 martie.
Mentionez ca am 29 de ani si-mi doresc foarte mult un copilas
Va multumesc pentru timpul acordat si va doresc o zi minunata!
1 comentarii
buna am 19 ani, am si eu nevoie de un raspuns. mia intarziat ciclul menstrual 15 zile. trebuia sa imi vina pe 20 februarie. am avut contacte sexuale neprotejate (fara ejaculare in mine) pe 2 pe 11 si pe 16 februarie. am facut 2 teste de sarcina, pe 28 si azi pe 7 februarie ambele negative. sani ii am usor unflati si ma dor. ar fi vorba si de o raceala cred ca nu prea mam ingrijit, dar pot fii si insarcinata ???? simptome nu am dar sunt foarte stresata. sau trebuie sa imi apara. va rog frumos ajutatima
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5oare e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 3Pot fi insarcinata?
- 2Sunt gravida?
- 3sunt disperata! sunt insarcinata?
- 3un bebe?
- 3testul de sarcina are a 2-a linie foarte putin vizibila ce sa inteleg sunt sau nu insarcina?
- 7urgent! posibila sarcina???
- 6risc sa raman insarcinata?
- 6numai sunt virgina, dar pot fi insarcinata?
- 8Sunt insarcinata?
- 4posibila sarcina?
- 3am motive sa fiu speriata?
- 7posibila sarcina? va rog un raspuns cat mai rapid!!
- 12Sunt sau nu insarcinata?
- 2pot sa raman insarcinata daca am chisturi pe ovare?
- 2ingrijorare daca sunt gravida?
- 0Pot fi insarcinata?
- 2Insarcinata?
- 2Sarcina sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: