O posibila sarcina? Sau o dereglare?

Buna ziua! In data de 10 octombrie am avut prima de zi de menstruatie, care a durat aproximativ pana in data de 15. In 16, am avut un contact sexual protejat, dar prezervativul s-a rupt (inainte ca el sa ejaculeze). La aproxiativ 7 ore am luat Escapelle. Dupa 5 zile mi-a venit un fel de menstruatie care a durat cam 3-4 zile (am avut si dureri menstruale in prima zi). Ieri ar fi trebuit sa imi vina menstruatia (daca ma raportez la cea din 10 octombrie)dar deocamdata nimic. Intrebarea mea este: mai este posibila o sarcina, sau este o dereglare? Si menstruatia ar trebuii sa vina raportata la cea de-a doua din octombrie?
3 comentarii

Dupa 3-4 zile v-a venit o sangerare care se numeste spotting si e efect advers al pilulei.
Pilula poate provoca avort timpuriu si efecte secundare in timp. E ca o bomba cu hormoni.
De aceea nu veti stii cand va reveni menstruatia.
Mai mult ca sigur nu sunteti insarcinata, dar s-au produs unele dereglari hormonale.
Pilula poate provoca avort timpuriu si efecte secundare in timp. E ca o bomba cu hormoni.
De aceea nu veti stii cand va reveni menstruatia.
Mai mult ca sigur nu sunteti insarcinata, dar s-au produs unele dereglari hormonale.

Multumesc mult. Ce-i drept, am mai luat odata la inceputul anului 2015 si mi-a intarziat si atunci, dar nu vreau sa risc. Astept si alte opinii, va rog!

Nu e voie sa luati mai multe pe an. Va dereglati hormonal.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Oare sunt insarcinata dupa ce am luat o luna Triregol?!
- 5oare sunt insarcinata?
- 6Am uitat sa iau pastila, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 8pot ramane gravida?
- 5Posibil sarcina sau dereglare hormonala ?
- 4poti fi insarcinata dar sa nu ai niciun simptom?
- 16help! pilula de a 2-a zi
- 2pot ramane insarcinata daca iau antidepresive?
- 4mi-a intarziat menstruatia... sarcina?
- 4oare e semn de sarcina? Doamne ajută!!!
- 5As putea fi gravida? menstruatia mi-a intarziat 3 saptamani
- 4Sunt insarcinata daca?
- 0sarcina ?
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 2posibila sarcina?
- 2posibil sarcina?
- 5Sunt insarcinata?
- 02 probleme in aceeasi luna
- 0Se poate sa fiu însărcinată ?
- 0Poate fi prietena mea însărcinată ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? prezervativul rupt pilula de a doua zi ruperea prezervativului