o posibilasarcina?da sau nu?

28-01-2009
CaLy01
Nu este medic/terapeut
CaLy01
daca prietenul meu s-a masturbat, fara ejaculare...si dupa ce si-a atins penisul...a patruns cu degetul in vaginul meu...sunt sanse sa fiu insarcinata?ultima data mi-a venit pe 29 decembrie...si luna asta nu imi vine...experienta cu prietenul meu am avut-o pe 21 ianuarie...astept un raspuns urgent
2 comentarii
0
28-01-2009, ora 14:12
blz
Nu este medic/terapeut
blz
EDUCATIA SEXUALA ? aceste jocuri erotice sunt destul de riscante. chiar daca nu a ejaculat, di cauza excitarii in capul peisului apar cateva picaturi de lichid seminal care poate contine spematozoizi viabili. totusi nu te grabi cu concluziile pt. ca ciclul poate intarzia si din cauza unei raceli.fa o baie fierbinte la picioare, ia un paracetamol si mai asteapta cateva zile
0
28-01-2009, ora 14:16
ofelia_praja
Nu este medic/terapeut
ofelia_praja
buna.as avea si eu o intrebare in legatura cu polipul vaginal.Exista riscuri daca nu este operat?
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul