O sa am un bebè? ?

27-08-2017
Milus
Nu este medic/terapeut
Milus
Buna ziua..nu stiu c'è sa mai cred!!...eu si sotul meu incercam de mai bine de 2 ani sa avem un bebè..am fost acum o luna jumatate la un centru de fertilizare si in urma unei discutii dn doctor ne-a dat o serie de analize dar pana la urmatoarea viziata mi-a recomandat sa iau Zoplex (integrator alimentar c'è contine zinc, acido folic, vitamina D, mio-inositolo, melatonina )...am inceput sa iAu acest supliment de aproximativ o luna jumatate si voi continua sa-l iau pana la urmatoarea viziata ginecologica (urmatoarea fiind dupa histerosalpingografie)...imi monitorizez, de ceva luni, ciclo menstrual pe o aplicatie (calendar)...in luna iulie prima zi de menstra a fost pe 22 iulie pana pe 26 ( durata 5 zile)...urmatoarea trebuia sa fie pe23 august...dar nu este!!...pot fi insarcinata?ca simptomatologie :dureri lombare si dureri pelvine (mentionez ca Lucrez intr-un domeniu in care ridic 10 kg la 5 minute, timp de 8 ore..Lucrez la amazon italia) iar durerile Au aparut dupa o zi de munca dupa care Au disparut stand in pat...acum nu mai am aproape nimic...doar un sentiment de durere Lina, ca si cum nu ar fi..o alta simptomatologie ar fi oboseala, dar probabil de la munca, nu am luat nici un tip de medicamente...ciclul menstrual este regulat cu o variatie de 1 Maxim 2 zile.. oare astept un bebè?
2 comentarii
0
27-08-2017, ora 14:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Faceti un test de sarcina ca sa aflati. Oricum muncaa dv nu e potrivita pentru o sarcina.
0
27-08-2017, ora 15:14
Milus
Nu este medic/terapeut
Milus
Maine voi face un test de sarcina!...sper sa fie pozitiv
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul