O umflatura?! (Sunt pe cale sa intru in panica.)
Buna ziua tuturor. Am o mica problema si sper sa gasesc pe cineva care sa poata sa imi dea o lamurire privitor la problemutza mea, asta pana cand nu ma panichez. Problemutza sta in felul urmator: acum 3 zile am observat ca mi-a aparut o mica umflatura pe penis, la jumatatea lui, pe piele. Aceasta umflatura are diametrul de 7 mm, este putin ovala si are inaltimea de 1 mm. Este, deasemenea, foarte tare. Mentionez ca din luna iunie a anului curent nu am mai intretinut nici un fel de relatie sexuala. Deasemenea, mentionez ca ultima mea partenera (sanatoasa, cred) sexuala nu obisnuia sa folosim prezervativ, in consecinta...va dati Dvs. seama... Intrebarea mea este daca aceasta mica umflatura are vre-o legatura cu vre-o boala care se transmite pe cale sexuala...desi, sa se manifeste dupa 5 luni...ma indoiesc... Este posibil? Ma poate opri cineva din drumul spre panica?
Va multumesc anticipat.
O zi cat mai buna tuturor.
Va multumesc anticipat.
O zi cat mai buna tuturor.
2 comentarii
are.legatura...mergeti la doctor: dermatovenerolog
si eu am o chestie la fel care cred ca a iesit in urma epilarii din cauza inteparii, mie mi-a iesit aproape de zona pubiana, pe penis, si eu is putin socat
Alte subiecte recente din această secțiune: