Oare ce sa mai fie? Este foarte grav?

29-08-2006
strumfita73
Nu este medic/terapeut
strumfita73
As dori sa va povestesc prin ce am trecut cu baietelul meu.In 14.07.06 desi urma un tratament cu fier Haussmman, dintr o clipa de neatentie, a ajuns sa bea dintr o sticluta destul de mult. Intr o jumatate de ora de cand a baut am fost la spital si cam intr o ora de cand a baut i s a facut spalatura gastrica negasind nimic in stomac.Din analizele de sange a reesit ca avea fierul 138.Si cam in patru ore i au administrat antidotul, desferal, su alte medicamente pentru ai provoca scaun si al determina sa urineze.In urmatoarele 2 zile fierul a crescut de la 140 la 158 si dupa 5 zile de administrare al desferalului i aa juns la 98. La doua saptamani, la cererea mea i au refacut analizele la sange avand 13 fierul si i au facut si endoscopie manifestandureri abdominale. La endoscopie i au depistat o sangerare pe esofag si i au dat tratament cu epicogel si losec timp de doua saptamani. Desi au trecut cele doua saptamani si respectiv 6 de cand a baut fierul 9 cum mi au scris pe iesirea din spital dublul dozei letale ) copilul se mai plange de dureri abdominale.In plus acum trei zile s a jucat in baie. La cateva ore a inceput sa verse in jeturi.De dimineata mancase paine prajita cu ou si banana. Dupa ce a varsat de 4 ori s a potolit si a mancat fara probleme.Mi s a parut ca are un cucui la cap dar nu pot sa stiu daca s a lovit deoarece nu a plans. De atunci se plange de dureri in stomac ( la intrare in stomac).Nu stiu ce sa mai fac? Va rog sa ma ajutati. Multumesc
1 comentarii
0
18-09-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Sa mergeti cu copilul sa il vada un medic pediatru..asta pare a fi cel mai bun lucru pe care puteti sa-l faceti
Adaugă un comentariu / răspuns