oare e posibil sa fi ramas insarcinata?
am facut sex neprotejat cu prietenul meu, s-a retras cand a inceput sa ejaculeze.apoi doar s-a sters (nu s-a spalat) dupa care iar am inceput.e posibil sa fi ramas insarcinata?
5 comentarii
Ai toate sansele, daca erai in perioada fertila, deoarece spermatozoizii se elimina pe tot parcursul actului sexual, nu numai la ejaculare!
Buna ziua! Am avut un contact sexual neprotejat.Tin sa mentionez ca dupa 68 de ore am luat Postinor 2.Mi-e teama sa nu fii fost putin cam tarziu.Ultima menstruatie am avut-o in data de 17 aprilie si contactul s-a produs in 28 aprilie.Eram in perioada de ovulatie?
Depinde de durata ciclului! Daca ai un ciclu regulat, pentru a afla cu aproximatie ziua ovulatiei se scad 14 zile din durata ciclului. Spre exemplu, la un ciclu de 28 de zile, ziua ovulatiei este in a 14-a zi (28-14=14). La un ciclu de 25 de zile ovulatia este in a 11 -a zi (25-14=11).
Trebuie sa mai tii seama de faptul ca dupa ovulatie fecundarea ovulului poate avea loc si dupa 24 de ore, iar spermatozoizii sunt viabili intrauterin 48 de ore.
Trebuie sa mai tii seama de faptul ca dupa ovulatie fecundarea ovulului poate avea loc si dupa 24 de ore, iar spermatozoizii sunt viabili intrauterin 48 de ore.
eu am o intrebare:daca in pe-nultima zi a ciclului.adica daca inca mai am ciclu si intretin un act sexual neprotejat, se posibila o sarcina?
Teoretic se poate, insa practic este mai greu.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2e posibil sa fiu insarcinata?
- 9Trebuia sa-mi vina menstruatia.. sunt insarcinata?
- 2Logest si sarcina
- 8Sunt insarcinata? ajutati-ma!!!!!!
- 6Sunt gravida?
- 5sex in timpul menstruatiei.. sunt insarcinata?
- 8O fi sarcina sau nu?
- 6Pot ramane insarcinata daca el nu a ejaculat in vagin?
- 5sarcina? orice opinie m-ar ajuta!
- 5Poate ramane gravida fiind virgina ?
- 4sunt insarcinata?
- 15sarcina sau nu?
- 9Sarcina sau menstruatie neregulata?
- 3Sarcina la o zi dupa menstruatie?
- 5Sarcina sau nu ?!
- 0sint insarcinata? URGENT? trebuie sa stiu nu vreau sa tin sarcina
- 0Ajutor! mi-a intarziat menstruatia 3 zile
- 1Sunt însărcinată???
- 1Ajutor.. E vreo sansa de a ramane insarcinata? Mentionez ca sunt virgina.
- 0Poti ramane insarcinata prin introducerea degetelor cu lichid
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: