oare e posibil sa fi ramas insarcinata?

am facut sex neprotejat cu prietenul meu, s-a retras cand a inceput sa ejaculeze.apoi doar s-a sters (nu s-a spalat) dupa care iar am inceput.e posibil sa fi ramas insarcinata?
5 comentarii

Ai toate sansele, daca erai in perioada fertila, deoarece spermatozoizii se elimina pe tot parcursul actului sexual, nu numai la ejaculare!

Buna ziua! Am avut un contact sexual neprotejat.Tin sa mentionez ca dupa 68 de ore am luat Postinor 2.Mi-e teama sa nu fii fost putin cam tarziu.Ultima menstruatie am avut-o in data de 17 aprilie si contactul s-a produs in 28 aprilie.Eram in perioada de ovulatie?

Depinde de durata ciclului! Daca ai un ciclu regulat, pentru a afla cu aproximatie ziua ovulatiei se scad 14 zile din durata ciclului. Spre exemplu, la un ciclu de 28 de zile, ziua ovulatiei este in a 14-a zi (28-14=14). La un ciclu de 25 de zile ovulatia este in a 11 -a zi (25-14=11).
Trebuie sa mai tii seama de faptul ca dupa ovulatie fecundarea ovulului poate avea loc si dupa 24 de ore, iar spermatozoizii sunt viabili intrauterin 48 de ore.
Trebuie sa mai tii seama de faptul ca dupa ovulatie fecundarea ovulului poate avea loc si dupa 24 de ore, iar spermatozoizii sunt viabili intrauterin 48 de ore.

eu am o intrebare:daca in pe-nultima zi a ciclului.adica daca inca mai am ciclu si intretin un act sexual neprotejat, se posibila o sarcina?

Teoretic se poate, insa practic este mai greu.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6insarcinata fara penetrare?
- 9posibil gravida am nevoie de un sfat bun va rog
- 4Menstruatie intarziata 6 zile... e gravida?
- 3sunt insarcinata ?
- 0sunt insarcinata?
- 8pot fi insarcinata? raspundeti-mi urgent
- 2Insarcinata sau nu?
- 8posibil o sarcina?
- 6mi-a venit ciclul doar putin. sunt oare insarcinata?
- 5voi ce ziceti, e sarcina?
- 4sarcina sau dereglare hormonala?
- 0Exista vreun risc sa fi ramas insarcinata?
- 6Sex neprotejat in a 7-a zi de ciclu..risc de sarcina?
- 0Poate fi sarcina?
- 1sunt sau nu insarcinata
- 2Posibila sarcina
- 6Sunt însărcinată?
- 1Risc de sarcina?
- 6Sunt însărcinată?
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: