oare e sarcina?
Buna ziua!!!am 27 de ani si luna aceasta mi.a venit menstruatia mai devreme cu 8 zile.adica pe 4 ian.;iar pe 11 ian.cand de fapt ar fi trebuit sa imi vina;am niste scurgeri maronii;sani ma dor, am stari fe rau si ameteli foarte mari..e sarcina sau vreo dereglare hormonala?
2 comentarii
Buna.Nu cred ca e sarcina din moment ce ti-a venit ciclul mai repede.Poate te-ai răcit la ovare sau ai chisturi.Fa-ti un test de sarcina si daca nu esti gravida ar fi bine sa mergi la un control.Nu e normal sa ameţeşti si sa iti fie atat de rău.
Buna ziua!!revin iarasi cu o probl:(.am avut spotting in luna ianuariedin 11 ian si pana in data de 26 ian...am fost la dr si mi.a zis ca ar fi dereglare hormonala si mi.a dat duphaston.10 zile si mi.a zis k urmatoare menstra ar frebui sa apara regulat..dar nu a aparut...in aceasta perioada am avut si sangerari mai puternice care erau de scurta durata am avut pe 16, 22 si 25 ian...intrebarea mea e :credeti ca e vb de dereglare sau o fi altceva?va multumesc pt raspuns!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot sa fiu gravida?
- 3in cat timp se depisteaza sarcina?
- 5De 2 luni nu am un ciclu normal; tine 2 zile si ori intarzie ori vine imi devreme cu 4-5 zile
- 154simptomele prezentei unei sarcini
- 3posibila sarcina?
- 6sarcina sau nu?
- 3sunt insarcinata?
- 0e posibil sa fiu gravida?
- 4sunt insarcinata ?
- 5Posibila sarcina?
- 8Sarcina sau dereglare menstruala?
- 3sarcina sau nu?
- 4Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?
- 0Prietena mea e posibil sa fi ramas insarcinata? Ajutor, va rog!
- 12Însărcinată sau nu?!
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 5sarcina sau...?va rog
- 0Întârziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 0Valori beta hcg
- 0Oare am ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: