oare e sarcina sau altceva?
am si eu o problema si sper ca ma puteti ajuta.luna aceasta mi-a intarziat ciclu 7 zile dar apoi am avut o scurgere de culoare maronie dar nu abundenta care a tinut o zi iar dupa 2 zile a revenit iar si a tinut 6 zile dupa care s-a facut rosiatica ca menstruatia nomala si a tinut 4 zile..eu nam avut niciodata probleme d genul acesta si nici nu folosesc anticonceptionale ca sa zic ca ar fi din cauza aia. in plus cam de o saptamana am geturi aproape toata ziua si nu prea pot manca din cauza asta. initial am zis ca ar fi de la medicamente pentru ca am fost racita si am luat paracetamol si coldrex dar ma cam bate gandul daca e posibil sa fiu insarcinata. mentionez ca am avut contacte sexuale neprotejate pentru ca imi doresc foarte mult un copil
3 comentarii
Chiar dacă a fost sarcină, a fost avortată spontan. Ca regulă generală, menstruaţia nu este semn de sarcină, ci semn al eşecului unei ovulaţii.
dar atunci de ce am stari de greata in continuare? ar trebui sa ma duc la medic? multumesc frumos pentru raspuns
si inca ceva... din ce cauza sa produs avortul?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7sex in timpul menstruatiei
- 11o sa innebunesc din cauza atator intrebari :-<
- 2pot avea un bebet?
- 4Sunt insarcinata sau ce am? (intarziere de 3 saptamani)
- 4care sunt sansele sa raman gravida?
- 7poate ramane insarcinata?
- 3E insarcinata?
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 1sunt sau nu gravida
- 4a ejaculat pe pantalonii mei pe picioarul stang... pot ramane insarcinata?
- 3oare sunt insarcinata?
- 1Intreruperea anticonceptionalelor
- 1Se poate sa ramana insarcina chiar daca nu s-a spart prezervativul?
- 9Sarcina sau nu...?
- 3Sarcina posibila
- 0Risc de sarcina ?
- 1sa ma ingrijorez in legatura cu o posibila sarcina?
- 7ovulatie si lichid seminal
- 0Sarcina la 8 luni după cezariana.
- 2Mai sunt sau nu virgina ? Am luat vreo boala cu transmitere sexuală ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: