Oare sunt gravidă?

16-02-2019
Alina Berindei
Nu este medic/terapeut
Alina Berindei
Bună fetele,
Am și eu o întrebare.
În luna ianuarie am întreținut relații sexuale în zilele de ovulație, înainte și după, o luna intensa sexual fără ejaculare în interior "metoda coitului întrerupt".
In luna decembrie mens a fost pe 23, iar în ianuarie pe 24-sangerare normala 4, 5 zile. Am un ciclu neregulat.
Menționez ca în luna Oct am suferit un avort spontan la 11 saptamani.
Nelămurirea mea este dacă as putea fii însărcinată? Sa fie situația unui ciclu peste sarcina?
După ultima menstruație din ianuarie nu am mai întreținut relații sexuale, și am început sa ma simt obosita, sanii tensionați, ușoare dureri în burta, balonare și vanturi neobișnuite, fără secretii vaginale cum nu mi s a mai întâmplat.
Aștept părerile voastre.
Multumesc!
1 comentarii
0
19-02-2019, ora 09:13
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

fara un test de sarcina sau o ecografie de depistare a sarcinii este imposibil de pus un diagnostic online daca este vorba sau nu de o sarcina; va recomandam sa efectuati un test de sarcina,

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul