Oare sunt gravidă?
Am 16 ani, iar pe 9 mai am fost dezvirginata. Ne-am protejat, dar totuși prezervativul s-a rupt și el a ejaculat, am mers la baie, m-am ghemuit, am urinat si m-am spălat, apoi am luat pastila de a doua zi, dar pe a doua am luat-o după 18 ore, nu după 12. In data de 29 aprilie mi-a început menstruația, iar in general imi durează 6 zile. Este vreo posibilitate de a rămâne gravida?
1 comentarii
Buna ziua,
in cazul in care prezervativul s-a rupt si pilula de urgenta nu este luata corespunzator exista posibilitatea sa ramaneti insarcinata. In urma unui contact sexual neprotejat sau in care protectia esueaza exista posibilitatea unei sarcini
Clinica Medicala Marie Stopes International
in cazul in care prezervativul s-a rupt si pilula de urgenta nu este luata corespunzator exista posibilitatea sa ramaneti insarcinata. In urma unui contact sexual neprotejat sau in care protectia esueaza exista posibilitatea unei sarcini
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3prezevrativ rupt, Postinor 2
- 373postinor2
- 4prezevativ rupt, menstruatie intarziata... e insarcinata?
- 3prezervativ rupt si apoi inlocuit... sunt insarcinata?
- 3Vreo probabilitate de sarcina?
- 5a intarziat menstruatia.. prezervativul s-a rupt
- 5nu stiu cum s-a facut ca s-a rupt prezervativul.. sunt panicat!
- 10Acum un an am facut sex cu o prostituata si am avut "norocul" sa se rupa prezervativul
- 0exista riscul sa fiu insarcinata?
- 2Prezervativ rupt si ramas in vagin
- 1Problema in timpul actului sexual!!!
- 02 probleme in aceeasi luna
- 0Sex neprotejat accidental.
- 4In timpul actului prezervativul s-a rupt, am decis sa iau Postinor. Sunt șanse sa ramân gravida?
- 36Cred ca am hiv !?!?
- 3Sintome specifice hiv
- 0Prezervativ spart
- 1Răspundeți ! Urgent - s a rupt prezervativul..
- 7Problema in timpul actului sexual
- 0Este posibil sa fiu însărcinată dacă am luat EllaOne?
Mai multe informații despre: prezervativul rupt ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: