oare sunt gravida?

20-07-2011
martacvalentina
Nu este medic/terapeut
martacvalentina
eu cu sotul meu o facem neprotejat.mie cm trebuie sa imi vina pe 28-29.normal cu 2-3 zile ininte ma dureau sanii si mijlocul...dar acum am perioade de vreo 4 zile de cand ma dor sanii rau si sunt umflati si grei...e posibil sa fiu insarcinata?mai am ameteli cateodata si pofte
5 comentarii
0
20-07-2011, ora 17:07
mihaelaberea
Nu este medic/terapeut
mihaelaberea
poi daca nu v-ati protejat si erai in perioada fertila, ai ramas gravida...mai sigur mergi la medic.
0
20-07-2011, ora 17:17
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Sau cumpara un test de sarcina.
0
20-07-2011, ora 19:00
nekunoskuta
Nu este medic/terapeut
nekunoskuta
Cel mai bine fa un test de sarcina, noi nu putem ghici daca esti gravida sau nu. Mi se pare cel mai normal sa faci un test de sarcina la 7-10 zile de la contactul sexual neprotejat sau sa consulti un medic.
0
20-07-2011, ora 21:47
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Testul de sarcina este mai concludent, cand il faci dupa 7 zile de intarziere si 3 saptamani de la contactul sexual..
0
27-07-2011, ora 19:54
martacvalentina
Nu este medic/terapeut
martacvalentina
aseara mi-a venit putin cm...si de atunci pana in seara asta nu mai mi-a curs decat putin si e cv maro...oare sunt insarcinata?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •