Oare sunt insarcinata?!

05-08-2017
ElyElisa
Nu este medic/terapeut
ElyElisa
Buna, am si eu o nedumerire am intarziere 5 zile la mentruatie oare pot fi insarcinata nu am niciun simptom am facut un test digital insa imi arata ca nu sunt si sincer am citit pe net multe fete care desi erau insarcinate testul era negativ si ma gandeam poate e prea devreme sa identifice testul sau nu stiu sincer ce sa zic nu am mai avut intarzieri asa mari de regula poate o zi sau doua dar nu cinci. Mentionez ca nu i au niciun fel de tratament ai fac sex neprotejat pentru ca mi doresc un bebe. Sper ca ma puteti scoate din dilema aceasta multumesc anticipat.
3 comentarii
0
05-08-2017, ora 02:42
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Cea mai buna modalitate si cea mai sigura de a afla un raspuns la intrebarile dumneavoastra este sa faceti un consult ginecologic
dr Petre Muresan
0
05-08-2017, ora 09:36
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Daca sarcina este prea mica deocamdata sa se pozitiveze testul menstra va intarsia in continuare si repetati testul peste 3-4 zile. Daca e tot negativ mergeti la o ecografie transvaginala sa lamuriti cauza intarzierii.
0
07-08-2017, ora 21:53
Lya...
Nu este medic/terapeut
Lya...
Buna seara, in data de 8 iulie am avut menstruatie normal, fara probleme , dupa 10 zile am avut scurgeri maronii timp de trei zile, stari de voma, ameteli, dureri de cap, stari de oboseala, dureri deranjante in partea inferioara a abdomenului.Starile de oboseala, ametelile, durerile deranjante mai persista inca dupa 20 zile.Mi-am facut 4 teste de sarcina si toate negative, menstruatia este in intarziere, is doar mici scurgeri maroniu deschis abia azi aparute.Se poate sa fiu insarcinata sau pot exista alte probleme?mentionez ca menstruatia este regulata.Ma puteti ajuta cu un raspuns va rog?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: