Oare sunt insarcinata?
Buna ziua,
Am un ciclu menstrual, regulat de obicei, 25-26 de zile,.Ultima menstruatie am avuto pe 6 octombrie 2017, ar fi trebuit sa vina pe 1 noiembrie, dar nu a venit, azi a treia zi de intarziere am facut un test de sarcina care a iesit negativ, mentionez ca itre 16 octombrie si 21 octombrie am avut contacte sexuale neprotejate, Ne dorim un bebe.Este posibil sa fiu insarcinata si testul sa nu iasa pozitiv?
Multumesc!
Am un ciclu menstrual, regulat de obicei, 25-26 de zile,.Ultima menstruatie am avuto pe 6 octombrie 2017, ar fi trebuit sa vina pe 1 noiembrie, dar nu a venit, azi a treia zi de intarziere am facut un test de sarcina care a iesit negativ, mentionez ca itre 16 octombrie si 21 octombrie am avut contacte sexuale neprotejate, Ne dorim un bebe.Este posibil sa fiu insarcinata si testul sa nu iasa pozitiv?
Multumesc!
3 comentarii
Buna ziua,
Puteti face o analiza de sange: beta-HCG. Aceasta va confirma daca sunteti sau nu gravida.
Puteti face o analiza de sange: beta-HCG. Aceasta va confirma daca sunteti sau nu gravida.
Buna seara, multumesc de raspuns,
In aceasta seara mia venit o scurgere maronie, si am un pic de disconfort la burta, ar putea fi sangerarare de nidatie?sau..?
Multumesc!
In aceasta seara mia venit o scurgere maronie, si am un pic de disconfort la burta, ar putea fi sangerarare de nidatie?sau..?
Multumesc!
Ai aflat ceva? Si eu am avut procesul de nidatie dar toate testele sunt negative, imi doresc foarte tare un bebe !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 3ce se intampla?
- 4Intarzierea ciclului dupa ac..
- 3am nevoie de o parere.. mi-a intarziat mentruatia
- 0intarziere menstruatie
- 6Intarziere menstruatie
- 9Menstruatie intarziata
- 1Intarziere CM
- 3Sex protejat, intarziere menstruatie
- 1Intarzierea menstruatiei
- 0Ajutor!! intarziere ciclu
- 0Ajutați-mă - mi-a întârziat menstruația 12 zile
- 0Sunt nelamurita! Sper sa ma puteti ajuta- teste sarcina
- 5E urgeeentt va rog!! Nu i vine menstruatia de 2 zile
- 0Întârziere menstruație anexita
- 0Menstruatie intarziata
- 0Lipsa menstruatie
- 2Epilare IPL
- 3Întârzierea menstruației
- 0Menstruația după anticoncepționale Yasmin
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: