Oare sunt însărcinată???
As dori sa va întreb ce mi se întâmplă oare.??? Sa încep cu începutul sunt diagnosticata de 13 ani Scleroza Multipla Recurent Remisiva iar în 2014 am rămas însărcinată cu toate ca nu ne doream atunci copil și nu asa eu fiind sub tratament trebuie sa urmez anumiți pași pana la sarcina asa ca dacă am rămas în timpul tratamentului am fost nevoita sa renunț la sarcina după care trebuia sa merg la control la 6 săptămâni și nu am fost. După acea intrerupere menstruatia nu a mai fost ca și înainte a fost ușor neregulata și in cantitate mai mica. Acum în 2018, iulie trebuia cel târziu în 9 sa îmi menstruatia dar nu a venit nici azi în 11.07 am făcut teste de sarcina și au ieșit negative în data de 10 am avut oscurgere maronie spre rosu atât. Programare am pentru luni la ginecolog dar nu mai am răbdare nu știu ce se întâmplă???
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intarzierea ciclului
- 8intarzierea menstruatiei, test de sarcina negativ
- 3cistita si dureri puternice la burta, menstruatie imi intarzie
- 12Oare sa fie sarcina?!? Sau o simpla dereglare hormonala?
- 4Nu mi-a venit menstruatia de 1 luna jumate...
- 2Intarziere menstruatie dupa anticonceptionale
- 2Mi-a intarziat menstruatia.
- 2O parere va rog ! Menstruatie intarziata, Simptome sarcina
- 1Intarziere menstruatie
- 0Iau yasmin si am avut contact sexual neprotejat ce e de facut ?
- 0Intarzierea menstruatiei 9 zile
- 0De 3 luni de zile iau anticoncepționale Belusha, însă am 10 zile întârziere a ciclului
- 8Anticonceptionale
- 0Răspundeți parerea voastră - pete rozalii și altceva nimic
- 0Lipsa menstruatie si scurgere
- 0Intarzierea menstruatiei
- 0Posibila sarcina?
- 1Am nevoie de un sfat - 5 teste de sarcina pozitive
Mai multe informații despre: Scleroza multipla Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: