Oare sunt insarcinata
Buna, in luna iunie mi.a venit ciclu in data de 29
In ziua in care mii sa terminat am facut sex protejat dar s.a rupt preservativul sperma a fost in prezervativ dupa 12 ore am luat pastila de a doua zii trebuia sa.mi vina in 29 iulie dar Nu mi.a venit nici acum dupa 8 zile am facut 2 teste si au iesit ambele negative.
Nu stiu oare este posibila o sarcina ??.
Va rog sa.mi raspundeti sunt foarte ingrijorata.
Am mai luat pastila de a doua zii si mi.a intarziat maxim 2 zile sau mi.a venit mai repede
In ziua in care mii sa terminat am facut sex protejat dar s.a rupt preservativul sperma a fost in prezervativ dupa 12 ore am luat pastila de a doua zii trebuia sa.mi vina in 29 iulie dar Nu mi.a venit nici acum dupa 8 zile am facut 2 teste si au iesit ambele negative.
Nu stiu oare este posibila o sarcina ??.
Va rog sa.mi raspundeti sunt foarte ingrijorata.
Am mai luat pastila de a doua zii si mi.a intarziat maxim 2 zile sau mi.a venit mai repede
1 comentarii
Va rog sa.mi raspunda cineva chiar sunt ingrijorata
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Este ceva normal ca la 14 ani sa nu ai menstruatie?
- 4mi-a intarziat 15 zile... sarcina?
- 3mi-a intaziat 5 zile...nu stiu ce sa fac :(
- 5de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?
- 3e ceva normal sa-mi intarzie sau sa nu-mi vina ciclul luna aceasta din cauza pastilelor?
- 3am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative si menstruatia intarzie
- 13Sunt oare insarcinata?
- 2Intarziere menstruatie 5 zile test sarcina negativ
- 0Sarcina sau tulburare hormonala?
- 3Am ramas însărcinată?
- 0Ce poate fi?
- 0Ajutați-mă - mi-a întârziat menstruația 12 zile
- 0Oare sunt însărcinată???
- 0De 3 luni de zile iau anticoncepționale Belusha, însă am 10 zile întârziere a ciclului
- 1Întârzierea menstruației
- 4Pot fi insarcinata?
- 1Intarzierea menstruatiei 10 zile
- 1Sunt gravida?
- 0Aș putea să fiu însărcinată?
- 0Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: