Oare sunt însărcinată ?
Bună, am o întrebare.
De câteva luni îmi vine ciclul in data de 23 in fiecare luna, de obicei am dureri de sâni și sunt cam nervoasa înainte să mi vina ciclul. In schimb luna aceasta in data de 21 am avut parte de o scurgere maronie, eu am crezut că mi a venit ciclu și mi am pus un tampon intern când l am schimbat era foarte puțin lichid pe el și tot așa mai maroniu ieri la fel a curs foarte puțin iar azi deloc. Și nu înțeleg ce s a întâmplat, oare sunt însărcinată ? Menționez ca am avut un act sexual pe data de 20 luna aceasta dar a fost PROTEJAT. Oare sunt însărcinată ?daca nu sunt însărcinată oare ce am ?
De câteva luni îmi vine ciclul in data de 23 in fiecare luna, de obicei am dureri de sâni și sunt cam nervoasa înainte să mi vina ciclul. In schimb luna aceasta in data de 21 am avut parte de o scurgere maronie, eu am crezut că mi a venit ciclu și mi am pus un tampon intern când l am schimbat era foarte puțin lichid pe el și tot așa mai maroniu ieri la fel a curs foarte puțin iar azi deloc. Și nu înțeleg ce s a întâmplat, oare sunt însărcinată ? Menționez ca am avut un act sexual pe data de 20 luna aceasta dar a fost PROTEJAT. Oare sunt însărcinată ?daca nu sunt însărcinată oare ce am ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Am luat postinor, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 4am simptomele de sarcina... oare sunt insarcinata?
- 4intarziere menstruatie si sarcina
- 3posibil sa fiu insarcinata??
- 8Pot fi ramas gravida?
- 26Am facut-o fara prezervativ.. sunt nedumerita
- 2oare sunt insarcinata?
- 7prietena mea a luat prima pastila de postinor 2 urmand ca la 12 ore sa o ia pe cea de a 2-a.
- 2Posibila sarcina?
- 4Menstruatie intarziata..sunt gravida?
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 4sex neprotejat dupa trecerea menstruatiei
- 0Exista riscul sa fiu insarcinata ?
- 2Probleme in timpul actului sexual cu prezervativul (sanse de sarcina )
- 1Va rog, ajutati-ma!!! Este vorba de o posibila sarcina?
- 1sa ma ingrijorez in legatura cu o posibila sarcina?
- 3E posibil sa fiu insarcinata?
- 5Sarcina?
- 2Menstruație maronie
- 2Ajutați ma - 3 zile de scurgeri maronii. Este posibil sa fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? scurgerile vaginale maronii menstruatia maronie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: