Oare sunt însărcinată ?
Bună, am o întrebare.
De câteva luni îmi vine ciclul in data de 23 in fiecare luna, de obicei am dureri de sâni și sunt cam nervoasa înainte să mi vina ciclul. In schimb luna aceasta in data de 21 am avut parte de o scurgere maronie, eu am crezut că mi a venit ciclu și mi am pus un tampon intern când l am schimbat era foarte puțin lichid pe el și tot așa mai maroniu ieri la fel a curs foarte puțin iar azi deloc. Și nu înțeleg ce s a întâmplat, oare sunt însărcinată ? Menționez ca am avut un act sexual pe data de 20 luna aceasta dar a fost PROTEJAT. Oare sunt însărcinată ?daca nu sunt însărcinată oare ce am ?
De câteva luni îmi vine ciclul in data de 23 in fiecare luna, de obicei am dureri de sâni și sunt cam nervoasa înainte să mi vina ciclul. In schimb luna aceasta in data de 21 am avut parte de o scurgere maronie, eu am crezut că mi a venit ciclu și mi am pus un tampon intern când l am schimbat era foarte puțin lichid pe el și tot așa mai maroniu ieri la fel a curs foarte puțin iar azi deloc. Și nu înțeleg ce s a întâmplat, oare sunt însărcinată ? Menționez ca am avut un act sexual pe data de 20 luna aceasta dar a fost PROTEJAT. Oare sunt însărcinată ?daca nu sunt însărcinată oare ce am ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Dupa 7 luni cu logest, pot ramine insarcinata?
- 4pot fi gravida?
- 3Se poate sa ramai insarcinata cu anticonceptionale?
- 7secretii maronii - reactii adverse ale anticonceptionalelor?
- 11Nu stiu ce sa fac
- 8pot fi insarcinata? raspundeti-mi urgent
- 3Poate ramane insarcinata?
- 0Sa fie oare un semn ca sunt insarcinata?
- 0E posibil sa fiu gravida?
- 3sex in ultima zi de menstruatie...
- 3sunt insarcinata? rog parerea unui medic
- 0a ramas cineva insarcinata folosind ovule pharmatex?
- 5sarcina sau nu?
- 6Sunt insarcinata?
- 0Virgina insarcinata ?
- 4pete de sange dupa terminarea ciclului
- 5Care sunt șansele ca ea sa fi rămas însărcinată ?
- 1Beta hcg 17798 mui/ml
- 0Sarcina sau dereglare
- 0Probleme dupa intrerupere sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? scurgerile vaginale maronii menstruatia maronie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: