oare sunt insarcinata?
Acum cateva zile eram cu prietenul, insa nu am facut sex. El doar mi-a introdus degetul in vagin, insa nu stiu sigur daca avea pe el lichid seminal. Este posibil sa raman insarcinata daca avea lichid seminal pe el? Trebuie sa mentionez ca nu mi-a introdus degetul mai mult de 2 cm...
5 comentarii
Probabilitatea unei sarcini este atat de mica, incat puteti considera ca este exclusa.
si eu am cam aceiasi problema care ma framanta de ceva timp, doar ca la mine l-a introdus ceva mai mult.mie nici nu mi-a venit ciclul, desi il am neregulat.am facut un test de sarcina si nu a iesit nici cum, nici pozitiv, nici negativ.as fi putut sa raman insarcinata?
Eu m-am linistit...mi-a venit ieri menstruatia...testul de sarcina nu a aratat niciun rezultat, probabil din cauza ca nu ai respectat instructiunile sau trebuie sa mai astepti putin pana sa ti-l faci...nu stiu ce sa zic...
azi am mai facut un test de sarcina si a iesit negativ.m-am mai linistit doar ca inca tot nu mi-a venit menstruatia
ma bucur pentru tine. stai linistita, probabil ai racit si de aia iti intarzie putin. o sa fie bine..:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Oare sunt insarcinata?
- 3Sunt insarcinata oare? urgeeennnttt!!!
- 5prezervativul s-a rupt de vreo 3 ori.. sunt insarcinata?
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 3menstruatie de doua ori pe luna = sarcina?
- 4sunt insarcinata daca barbatul ejaculeaza in vagin, in primele zile dupa ciclul menstrual
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 3exista poibilitatea de a ramane insarcinata?
- 0Poate fii vorba de vreo sarcina?
- 2Posibila sarcina?
- 3pot ramane insarcinata ?!?
- 2Poti ramane insarcinata daca partenerul are ejaculare precoce ?
- 4pot ramane insarcinata fara penetrare?
- 2O virgina poate avea sarcina?
- 1Cred ca si-a dat drumu in mine si trebuia sa-mi vina ciclul.
- 1Pot ramane insarcinata fiind virgina?
- 1Sunt gravida?
- 2sarcina sau nu?
- 1Schimbare contraceptiv fără menstruație
- 0Am ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: