Oare sunt insarcinata?
Mi-am inceput viata sexuala acum o saptamana si o zi (19 august). De pe data de 23 am inceput sa am unele simptome cum ar fi, dureri de cap, ameteli, dar si dureri in zona ovarelor (care insa se pot datora faptului ca in cateva zile pe 30 sau 31 trebuie sa-mi vina mentruatia). As putea fi insarcinata din moment ce am folosit prezervativul care s-a rupt putin la baza, iar in momentul ejacularii s-a intrerupt actul sexual ?
Inca ceva.. durereile mele de cap au mai disparut in ultimele 2 zile, iar cand mai apar sunt insotite de dureri de gat si o usoara inflamatie, deci e posibil sa provina de aici. Lucrul care ma sperie este faptul ca unul dintre ovare pare "umflat" la atingere, cum nu tin minte sa-l mai fi simtit. Credeti ca asta se datoreaza venirii mentruatiei sau unei posibile sarcini? V-as fi recunoascatoate pt orice raspuns.
Inca ceva.. durereile mele de cap au mai disparut in ultimele 2 zile, iar cand mai apar sunt insotite de dureri de gat si o usoara inflamatie, deci e posibil sa provina de aici. Lucrul care ma sperie este faptul ca unul dintre ovare pare "umflat" la atingere, cum nu tin minte sa-l mai fi simtit. Credeti ca asta se datoreaza venirii mentruatiei sau unei posibile sarcini? V-as fi recunoascatoate pt orice raspuns.
1 comentarii
Nu esti insarcinata, cred ca trebuie sa-ti vina ciclul.Si mai cred ca esti si putin racita.Daca pana luni se agraveaza problemele la nivelul gatului sa mergi la medicul de familie.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??