oare sunt insarcinata?
buna.ma numesc elena si am 17 ani.am o relatie cu un baiat de 8 luni.de obicei ma protejam luam marvelon 28 dar de cand m-am despartit de fostul prieten nu am luat pentru ca actualul prieten este plecat in irlanda iar in romania knd vine nu poate sta mai mult de o luna maxim 2.de aceea am hotarat sa avem grija si sa nu iau aticonceptionale, iar prezervativ nu suport eu.luna trecuta menstruatia mi-a venit pe 11.de obicei nu am data fixa.acum suntem deja in 15 iar menstruatia nu mi-a venit.testul de sarcina nu vreau sa-l fac ca am auzit de la mai multe prietene ca uneori iese negativ, alteori pozitiv..niciodata nu e 100% si nu vreau sa intru in panica degeaba.de luna trecuta inainte sa imi incep relatii sexuale cu el am avut dureri de ovare.am fost la medic ginecolog si mi-a dat sa fac eco.la eco mi-a iesit ca am peretii uterului ingrosati.urma sa ma consulte dna doctor si sa fac testul papanicolau dar eram in perioada menstruatiei, iar apoi nu am mai fost.prietenul meu nu si-a dat drumul in mine dar 2 prietene mi-au sp k nu este neaparat nevoie sa isi dea drumul in mine ca sa raman gravida.oare este posibil sa fiu insarcinata???????astept raspuns va rog :(
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14oare sunt insarcinata?
- 3Am dat de belea! A ramas insarcinata?
- 3menstruatie de doua ori pe luna = sarcina?
- 11as putea fi insarcinata? va rog mult!
- 6insarcinata chiar daca folosesc anticonceptionale?
- 3insarcinata sau nu?
- 8poate fi sarcina extrauterina???
- 3poate fi sarcina sau nu?
- 6credeti ca am nevoie de un psiholog sau un psihiatru?
- 3oare e sarcina sau altceva?
- 3pot sa raman insarcinata ?
- 3Sunt insarcinata?
- 3dereglare hormola sau sarcina?
- 4Insarcinata sau nu ? heeeelp !
- 0sunt insarcinata?
- 12posibil sarcina?
- 3exista vreo sansa sa fiu insarcinata de la acel lichid preseminal?
- 2Exista riscul unei sarcini?
- 0sint insarcinata? URGENT? trebuie sa stiu nu vreau sa tin sarcina
- 0e posibil sa raman insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: