oare sunt insarcinata?
buna.ma numesc elena si am 17 ani.am o relatie cu un baiat de 8 luni.de obicei ma protejam luam marvelon 28 dar de cand m-am despartit de fostul prieten nu am luat pentru ca actualul prieten este plecat in irlanda iar in romania knd vine nu poate sta mai mult de o luna maxim 2.de aceea am hotarat sa avem grija si sa nu iau aticonceptionale, iar prezervativ nu suport eu.luna trecuta menstruatia mi-a venit pe 11.de obicei nu am data fixa.acum suntem deja in 15 iar menstruatia nu mi-a venit.testul de sarcina nu vreau sa-l fac ca am auzit de la mai multe prietene ca uneori iese negativ, alteori pozitiv..niciodata nu e 100% si nu vreau sa intru in panica degeaba.de luna trecuta inainte sa imi incep relatii sexuale cu el am avut dureri de ovare.am fost la medic ginecolog si mi-a dat sa fac eco.la eco mi-a iesit ca am peretii uterului ingrosati.urma sa ma consulte dna doctor si sa fac testul papanicolau dar eram in perioada menstruatiei, iar apoi nu am mai fost.prietenul meu nu si-a dat drumul in mine dar 2 prietene mi-au sp k nu este neaparat nevoie sa isi dea drumul in mine ca sa raman gravida.oare este posibil sa fiu insarcinata???????astept raspuns va rog :(
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cu vreo 5 zile inainte sa imi vina menstruatia am avut primul contact sexual... sunt gravida?
- 2am facut sex neprotejat cu prietenul meu si mi-a intarziat mestruatia cu 5 zile
- 2posibila sarcina?
- 4menstruatia nu vine... sunt insarcinata?
- 3Mercilon expirat.. isi mai face efectul?
- 7capsula de slabit cu Yasmin si mici chiaguri de sange
- 4ciclu regulat.. de 4 zile imi intarzie = sarcina?
- 6insarcinata fara penetrare?
- 3E insarcinata?
- 8A ramas insarcinata sau nu???!!! [AJUTOR]
- 2Se poate sa fi ramas insarcinata ?
- 7sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 2pot sa raman insarcinata daca am chisturi pe ovare?
- 7ce as putea face?
- 1E posibil sa fiu insarcinata si beta hcg sa iasa negativ?
- 8am facut sex neprotejat in a 14-a zi de menstruatie. e posibil sa raman gravida?
- 1Insarcinata sau intarzie menstruatia?
- 3Pot fi gravida ?
- 2Prietena mea are intarzieri ale ciclului menstrual de 10 zile
- 1Ciclul menstrual
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: