Oase si articulatii care trosnesc

20-05-2010
joana80
Nu este medic/terapeut
joana80
Buna seara! Am 30 de ani iar in urma cu vreo 4 ani am inceput sa am niste probleme; intai si intai am inceput sa simt o durere pe partea din spate a piciorului drept. Accentuandu-se durerea, am ajuns la Spitalul de recuperare unde am fost "diagnosticata" cu o discopatie lombara. Am facut fizioterapie, gimanstica medicala.a fost mai bine, apoi am lasat-o mai moale cu gimnastica si iar aparut; am mai facut o sesiune de proceduri.nu am mai trecut pe la ei din toamna anului trecut si Slava Domnului deocamdata ma simt bine.
Motivul pentru care postez subiectul acesta aici este legat de o problema cu articulatiile insa am tinut sa pomenesc si despre discopatia lombara pentru a crea o imagine de ansamblu, gandindu-ma ca poate se leaga cele doua subiecte.
Inca de mica, ai mei au observat ca articulatiile picioarelor mele faceau "zgomot" ori de cate ori faceam miscari de intindere.dar nu s-au ingrijorat, eu fiind, de altfel, un copil sanatos, iar mai tarziu o adolescenta sportiva si in momentul de fata, ma consider o persoana relativ dinamica. dupa cele 8 ore petrecute la serviciu pe un scaun, incerc sa recuperez la capitolul miscare; dansez de 2-3 ori pe saptamana, cand imi permite timpul ies la plimbare etc
De vreo doi ani observ ca oasele spatelui, ale bazinului, umerii imi trosnesc foarte tare, mai ales dupa ce schimb o pozitie in care am stat mai mult timp.acelasi lucru se intampla cu articulatiile, inclusiv articulatiile maxilarului.
Trozniturile nu sunt dureroase dar sesizand faptul ca s-au accentuat, nu stiu daca ar trebui sa ma ingrijorez...
M-ar putea sfatui cineva de modul in care ar trebui sa abordez problema. Va multumesc
2 comentarii
0
17-08-2011, ora 20:07
Csk82
Nu este medic/terapeut
Csk82
ai rezolvat problemele articulare?
0
17-01-2012, ora 12:01
doinitaa
Nu este medic/terapeut
doinitaa
buna ziua.as avea si eu o intrebare si daca se poate un raspuns de la un specialist.de cateva luni am nuste dureri ingrozitoare la oasele bazinului.simt ca si cum mi se descompun oasele si nu stiu ce as putea sa am.va rog sami spuneti la ce medic as putea sa merg.si pana atunci daca se poate si o parere in legatura cu aceasta durere.va rog din suflet un raspuns.mentionez ca am 34 ani.va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Oasele/articulatiile trosnesc/pocnesc - cauze posibile
  •