ob la piscina.raspuns urgent pls!!!
sunt foarte ingrijorata!am fost acum ceva timp la o piscina publica.deoarece eram in timpul menstruatiei am folosit un tampon intern (ob).intrucat nu mai folosisem ob pana atunci nu l-am introdus suficient in vagin.cand am intrat in apa de la piscina tamponul s-a udat.am avut ceva dureri din cauza ca tamponul era destul de mare ca diametru dar imediat ce l-am scos durerile au incetat.mentionez ca nu am avut nici mancarimi nici scurgeri ciudate nici alte dureri sau alte simptome.sunt insa ingrijorata daca am luat vreo boala(sida?).exista posibilitatea sa fi luat sida din cauza ca s-a udat tamponul find in vagin?am mai postat acest mesaj si in alte sectiuni si am primit raspunsuri contradictorii.va rog, cineva avizat, daca poate sa-mi dea un raspuns...
3 comentarii
draga cucubau, vad ca ai o idee fixa cu problema aceasta. ai de gand sa postezi topicul acesta saptamanal?? ca sa fii linistita iti mai spun o data ca este putin probabil sa contactezi hiv din piscina, de-a dreptul imposibil! dar ca sa te convingi, poti sa faci si analize, sa fii sigura-sigura ca nu-i hiv. intreaba-ti medicul de familie unde le poti face!
Nu ai cum sa iei sida dintr-o piscina. Citeste caile de transmitere a HIV, le gasesti oriunde pe net.
Alte subiecte recente din această secțiune: