Operatie de hernie.

In urma unei banale apendicite, transformată in peritonita (deoarece nu a fost descoperita la timp) si dusa apoi pana aproape de septicemie, sotia mea a fost supusa la trei interventii chirurgicale, ultima din ele fiind o hernie cu coaserea superficiala a pielii (dupa cum mi-a explicat medicul chirurg). Peste aproximativ 6 luni va urma dupa cum mi s-a spus o noua interventie chirurgicala pentru punerea unei plase. Din cate am auzit aceasta plasa este cu doua taisuri, deoarece multe organisme nu o accepta, urmand ulterior scoaterea ei. Am mai auzit ca exista pentru aceasta faza si asazisa "sutura prin racire", care nu stiu ce inseamna dar care mi s-a spus ca este mai putin riscanta. Daca stie cineva cate ceva despre acest subiect il rog sa ma lamureasca si pe mine.
1 comentarii

plasele chirurgicale din polipropilena nu dau, decat extrem de rar, reactii de respingere de catre organism, cunosc cazuri de hernii incare s-a inplantat plasa surgilene mesh, distribuite si la noi in tara, cu rezultate excelente. toate bune..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Control chirurgie toracica
- 0Plamani afectati de infectie
- 1Pectus excavatum la adulți - chirurgi români?
- 0Experienta mea de dinainte și după operatia de stern infundat
- 0Ref. rezultat CT fara substanta de contrast
- 0Stern infundat - as avea sanse la scoala de subofițeri de poliție?
- 0Costectomie
- 1Durere piept
- 1Vreau sa mi tai 2, 3 coaste pe o parte si pe alta
- 0Pneumotorax in urma cu 7 ani, ma jeneaza locul unde a fost tubul si sus la umar