operatie la medicul arab ??
E cineva care a fost operat de medicul acela arab..de varice...?e cel care are cabinetul pe Bd. Nicolae Balcescu..nr poveste si noua cineva cum ii merge dupa si care a fost tariful??
1 comentarii
si eu as vrea sa stiu cat mai costa.Am fost la el in urma cu 9 ani cand varicele mele nu erau asa avansate si a dorit sa ma opereze a spus ca va costa 1o mil un picior si eu trebuia sa le operez pe amandoua, cred ca acum pretu e mult mai mare, dar nu asta m-a speriat ci faptu ca mi-a zis ca ma opereaza peste 3 ore, am ajuns la el la ora 14 si a zis ca ma oprereza la ora 17 fara nici un fel de analize prealabile fara un control amanuntit, a vazut picioarele pe hol prin ciorapi si a decis sa ma opereze.nu am incredere in medici care hotarasc asa usor o operatie fara sa-si ia niste precautii.daca auziti cat mai costa si daca a mai facut cineva asemenea operatie va rog sa-mi spuneti totusi as face-o nu neaparat la abbu beker
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Implant de stent artera infundata
- 1Se poate opera un pacient cu dilatare aortica ascendenta si cu boala renala in stadiul 3A?
- 2Întrebare analize ablație
- 2Rana picior drept si varice, probleme de vindecare.
- 6Ablație cardiaca
- 0CT toracic, condiție internare?
- 0Fistula pentru dializa
- 2Reparare valva mitrala si tricuspidiana
- 0Cum procedez ptr schimbare de valva aortica!!
- 10Intervenție ablatie