Ovare polichistice
Buna! Am 20 de ani, in urma unei dereglări menstruale am mers la medic si mi s-a facut o ecografie transvaginala si mi s-a spus ca am chisturi pe ovare, mai exact ovare polichistice. Mi s-a prescris Belara timp de 3 luni si sa merg sa fac analiza Prolactina, este necesara?
1 comentarii
Bună seara,
Da, este necesara. Prolactina trebuie măsurată în caz de ovar polichistic. Chiar dacă valoarea este normala, contează (se exclud unele cauze de ovar polichistic).
Dintr-un articol recent:
Prolactin concentrations should be assessed in each woman with PCOS suspicion because of certain common clinical signs in both disorders.
Multă sănătate și sărbători fericite!
Da, este necesara. Prolactina trebuie măsurată în caz de ovar polichistic. Chiar dacă valoarea este normala, contează (se exclud unele cauze de ovar polichistic).
Dintr-un articol recent:
Prolactin concentrations should be assessed in each woman with PCOS suspicion because of certain common clinical signs in both disorders.
Multă sănătate și sărbători fericite!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9regim alimentar in cazul ovarelor polichistice
- 3Sindrom ovar polichistic
- 3provocarea mentruatiei cu duphaston
- 3am oare sindromul ovarelor polichistice sau e altceva?.
- 1Menstruatie neregulata
- 15Ginecologie: sangerari, ovare polichistice, dureri de ovare
- 6Daca am ovare polichistice voi avea probleme in ceea ce priveste conceperea unui copil?
- 8Sindromul ovarelor polichistice
- 6Regret ce am facut.
- 4Ovar polichistic care doare
- 2Ovare polichistice
- 2Remedii naturiste pentru ovare polichistice
- 1ovare polichiste
- 1OVARE POLICHISTICE SI LIPSA MENSTRUATIEI
- 1ovare polichistice
- 0Dereglări hormonale
- 0Temperatura bazală in sindromul ovarelor polichistice
- 1Sindromul ovarelor polichistice
- 1Sindromul ovarelor polichistice
- 1Lama de lichid Douglas
Mai multe informații despre: Sindromul ovarului polichistic ovarele polichistice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: