Ovulatie
Buna tuturor!
Sunt noua pe aici si as avea o mare nelamurire.. Incercam de 5 luni sa devenim parinti dar fara rezultat
Luna aceasta mi am monitorizat temperatura bazala(intravaginal).. Am un CM de 32 de zile, ultima mentra a fost pe 4 septembrie.. Dar pana in momentul de fata cea mai mare a fost 36.8 care se mentine asa de 3 zile.. In schimb luna trecuta am avut si 37.1 din ziua a 17. Deja e ziua 23 de dupa menstra si tot 36.8.. Intrebarea mea este: Se poate sa se fi produs ovulatia chiar daca temperatura nu a ajuns la 37? A mai patit cineva asa?
Teama mea este ca nu cumva sa nu fi avut loc ovulatia.
Sunt noua pe aici si as avea o mare nelamurire.. Incercam de 5 luni sa devenim parinti dar fara rezultat
Luna aceasta mi am monitorizat temperatura bazala(intravaginal).. Am un CM de 32 de zile, ultima mentra a fost pe 4 septembrie.. Dar pana in momentul de fata cea mai mare a fost 36.8 care se mentine asa de 3 zile.. In schimb luna trecuta am avut si 37.1 din ziua a 17. Deja e ziua 23 de dupa menstra si tot 36.8.. Intrebarea mea este: Se poate sa se fi produs ovulatia chiar daca temperatura nu a ajuns la 37? A mai patit cineva asa?
Teama mea este ca nu cumva sa nu fi avut loc ovulatia.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Perioada fertila
- 3ovulatie?
- 6nu stiu ce avem? Ne dorim un copil..
- 3Folicul dominant
- 2Test ovulatie URGENT
- 3ovulatie
- 0cum calculez perioada fertila daca mia fenic CM de 2 ori???
- 6Sufar de endometrioza si beau ceaiuri. Aceste ceaiuri imi inhiba ovulatia?
- 3Eram in perioada fertila??Ma ajuta cineva cu un raspuns?
- 4sangerari intre menstre
- 7se poate avea ovulatie in a 26-a zi?
- 4testul de ovulatie negativ...ejaculat in interior... de ce intarzie menstruatia????
- 2perioada fertila
- 12lipsa ovulatie
- 0Ovulatie si sex
- 2Sângerări la mijlocul menstruației
- 0Ovulatie tarzie
- 0Menstruație neregulata
- 0Durere in afara menstrei
Mai multe informații despre: ovulatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: