ovule.. din propolis
ani de zile am avut candida si orice tratament urmam nu dadea rezultate...insa am incercat ovulele din propolis si mi-a trecut de tot..acuma nu mai am candida...
3 comentarii
Buna!
Numele meu e Alina si am 22 de ani.Acum 2 saptamani am facut o analiza a secretiei. Aveam o secretie abundenta, de culoare alba, mancarimi ale zonei genitale si cateodata arsuri si de asemenea inrosirea zonei. Rezultatul a fost urmatorul: epitelii-numeroase, leucocite-numeroase, mucus-frecvent, flora gr2; frecventi bacic doderlim, relativ frecvent mobiluncu(sau ceva asemanator). Am urmat un tratament cu doxiciclina, flucovim atat eu cat si partenerul meu, iar eu in plus si ovule polygynax. Pt cateva zile am crezut ca am scapat dar se pare ca problema a aparut, si nu stiu ce sa fac. O sa ma duc la doctor dar as vrea sa stiu daca ati patit asa ceva si ce ar putea fi.
Numele meu e Alina si am 22 de ani.Acum 2 saptamani am facut o analiza a secretiei. Aveam o secretie abundenta, de culoare alba, mancarimi ale zonei genitale si cateodata arsuri si de asemenea inrosirea zonei. Rezultatul a fost urmatorul: epitelii-numeroase, leucocite-numeroase, mucus-frecvent, flora gr2; frecventi bacic doderlim, relativ frecvent mobiluncu(sau ceva asemanator). Am urmat un tratament cu doxiciclina, flucovim atat eu cat si partenerul meu, iar eu in plus si ovule polygynax. Pt cateva zile am crezut ca am scapat dar se pare ca problema a aparut, si nu stiu ce sa fac. O sa ma duc la doctor dar as vrea sa stiu daca ati patit asa ceva si ce ar putea fi.
As fi foarte ineresat de ovulele cu propolis. Le-ati cumparat gata facute de la farmacie ? De la care ? Sau a existat o reteta ?
ovulele cu propolis le poti cumpara direct de pe internet, fara reteta
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Tratament cu ovule... nelamuriri
- 3menstruatia si vaginita bacteriana... cum si cand iau tratamentul?
- 4se poate tratament naturist?
- 3tratament naturist pt. guta
- 3Cervugid Ovule...urgent...
- 7Vindecarea bolilor aparent incurabile prin terapie naturista
- 4Planta Muma Padurii
- 1ovule si contact cu partenerul
- 6tratamente naturiste de orice fel, dar eficiente
- 4hpv, secretii, rana
- 3tratamentul naturist prin care am învins cancerul
- 4Tratament naturist pentru urmatoarele boli cardiovasculare
- 8secretie rozalie spre rosie, cumva reactie adversa a tratamentului?
- 1ovulele pot intarzia menstra?
- 31Tratament naturist pentru cancer
- 3este corect sa iau 2 ovule in aceeasi zi?
- 3Tumori tratate prin medicina naturista
- 1Plante medicinale pentru infectia cu Helicobacter pylori
- 0Gynophilus SR2
- 0Nelamurire irigari cu Tamtum Rosa si ovule Betadine
Mai multe informații despre: Ovulele vaginale Medicina naturista
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: