Parerea unui medic, va rog ! :(

21-09-2008
Hellmy
Nu este medic/terapeut
Hellmy
De pe 30, 31 iulie pana pe 2, 3 august am avut ultima menstruatie. In acele zile nu am prea mancat si am fost foarte slabita si am avut secretii din cauza candidei. Am luat ovule Klion si pastile Nistatin si am scapat de acele secretii. La sfarsitul lunii august trebuia sa imi vina ciclul si nici pana in ziua de azi, 21 septembrie, nu mi-a venit. Dupa ultima menstruatie am avut 2 acte sexuale neprotejate cu prietenul meu, dar a ejaculat afara. Am simptome ca atunci cand trebuie sa-mi vina ciclul : ma dor sfarcurile, sunt balonata( din acest motiv am impresia ca am luat si in greutate). Am facut si 3 teste de sarcina : primul in prima saptamana cand aveam ciclul intarziat, al 2-lea dupa inca o saptamana si al 3-lea zilele trecute. Toate 3 au iesit negative. Ce sanse am sa fiu insarcinata ?
3 comentarii
0
21-09-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
ultima zi a menstruatiei se socoteste ca fiind prima zi a menstruatiei, in cazul dumneavoastra ar fi pe 30-31 iulie!!!simptomele pe care le prezentati se cam aseamana cu cele ale unei sarcini dar nu numai.se poate ca acel tratament facut pt candida sa va fi intarziat menstra!un test de sarcina se face incepand cu 2 saptamani de la contactul sexual neprotejat dar nu in toate cazurile iese pozitiv chiar daca sunteti insarcinata!!iar faptul ca partenerul a ejaculat afara asta nu va ofera certitudinea ca nu ati fi putut ramane insarcinata!!in timpul actului sexual organele genitale ale ambilor parteneri excreta un lichid si asa puteti ramane insarcinata, tocmai de aceea se spune ca pt a evita o sarcina nedorita sa se foloseasca prezervativul inca de la inceputului actului sexual!!ce sa zic...mai asteptati un pic si mai faceti un test de sarcina, dar pt un rezultat mai bun faceti testul dimineata la prima urina ca este mai concentrata, chiar daca pe prospectul testului scrie ca se poate face la orice ora din zi!!numai bine
0
21-09-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
apropo, nu sunt medic, dar sper sa va fi ajutat in vreun fel.
0
21-09-2008, ora 00:00
Hellmy
Nu este medic/terapeut
Hellmy
Multumesc pentru interventie. Sper totusi sa nu fie o sarcina. Daca ma mai poate ajuta cineva cu un sfat, va rog ! :((
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: