Păreri despre Midiana Zilnic

15-01-2019
turnulet
Nu este medic/terapeut
turnulet
Buna ziua! Iau anticoncepționalele Midiana Zilnic de 3 luni (la recomandarea doamnei de la planinng familial) și, deși nu am făcut analize pentru a-l lua, nu am avut reacții adverse de la el pana acum. Însă, are același conținut ca anticoncepționalele Yaz și Yasmine, despre care am citit ca sunt mult mai periculoase decât celelalte din cauza progestinului pe care îl conțin (drospirenona). Am citit și ca au fost cazuri de deces subit din cauza lor, deși fetele erau sănătoase. As vrea sa aud părerile medicilor de specialitate/ altor femei care iau anticoncepționalele astea. Multumesc!
2 comentarii
1
16-01-2019, ora 09:50
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

puteti face si analize de sange pentru a confirma beneficiul contraceptivelor si faptul ca nu va afecteaza sanatatea, ii puteti solicita medicului care vi le-a recomandat sa va recomande si analize. Cazurile de decese mentionate de dvs au avut si alte afectiuni medicale despre care nu au stiut sau nu au informat medicul, de aceea este recomandat ca metodele contraceptive hormonale sa fie recomandate in urma efectuarii unor analize care sa confirme starea de sanitate a pacientei.

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
0
16-01-2019, ora 12:55
turnulet
Nu este medic/terapeut
turnulet
Multumesc frumos pentru răspuns! Știu ca ar trebui sa fac analize pentru coagularea sângelui. Ar mai fi si altele?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul