Pastila avortului
Am auzit de asa zisa pastila a avortului. In luna Decembrie 2018 am luat escapelle. Si azi am avut contact sexual cu prietenul meu, iar prezervativul s-a rupt. El a ejaculat in afara si crede ca putin din sperma a ajuns si in mine...as putea lua o alta pastila de a doua zi sau pastila avortului. Si legat de pastila de avort, la cat timp maxim dupa contactul sexual as putea sa o iau
1 comentarii
Buna ziua,
Pastila pentru intreruperea de sarcina se administreaza numai in cazul in care este depistata o sarcina in evolutie si se administreaza pana la 7 saptamani de sarcina. Pastila de urgenta (Escapelle) nu este recomandat sa o administrati foarte des deoarece provoaca dereglari hormonale. Va recomandam sa mergeti la un medic specializat in contraceptie care sa va recomande o metoda de contraceptie potrivita pentru dvs
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes International
Pastila pentru intreruperea de sarcina se administreaza numai in cazul in care este depistata o sarcina in evolutie si se administreaza pana la 7 saptamani de sarcina. Pastila de urgenta (Escapelle) nu este recomandat sa o administrati foarte des deoarece provoaca dereglari hormonale. Va recomandam sa mergeti la un medic specializat in contraceptie care sa va recomande o metoda de contraceptie potrivita pentru dvs
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos 5 saptamani
- 5Avort medicamentos
- 3Întrebare
- 4Continuarea sarcinii după esuarea avortului medicamentos, riscuri..
- 1Avort medicamentos
- 1Avort medicamentos Timisoara
- 0Avort medicamentos acasa
- 2Sângerări dupa avort
- 50Avort medicamentos
- 10Avort medicamentos
- 12Experiența mea cu avortul medicamentos
- 4Medabon
- 1Dureri după avort!
- 6Resturi după avort
- 8Avort medicamentos cu Medabon si resturi ramase
- 2Avort medicamentos - de doua ori in 8 luni