Pastila de a 2 a zi. Sunt insarcinata?

Am luat pastila de a 2 a zi dupa 16h din frica de a nu ramane insarcinata. Nu stiu sigur daca prezervativul s a spart in timpul actului sexual sau dupa, de aceea am ales sa iau pastila. Tin sa mentionez faptul ca actul sexual a avut loc cu 2 zile inainte de menstruatie, iar calendarul telefonului imi relateaza faptul ca sansele de a ramane insarcinata sunt foarte mici, dar eu tot sunt speriata. Nu am avut reactii adverse cu toate ca pastila a fost luata ieri. Am dureri de ovare(intepaturi) si un dischargr alb transparent lipicios spre apos urat mirositor, si simptomele pe care le am de obicei inainte sa imi "vina" menstruatia. Sunt sanse sa raman gravida daca am luat pastila sub 48h si nu sunt in perioada feritla ? Tin sa mentionez faptul ca, dupa datele primite in aplicatia de monitorizare a menstruatiei pe telefon au trecut 9 zile de la ultima ovulatie. Ma puteti ajuta cu un raspuns, va rog foarte mult.Multumesc anticipat !
3 comentarii

Multumesc din suflet. Toate cele bune !

Mai astept raspunsuri. Multumesc anticipat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8pot lua postinor dak am luat luna trecuta
- 0Pilula de a 2 a zi si pilula normala
- 0Postinor- efecte
- 2E posibil sa fiu insarcinata?? Urgent
- 1anticonceptionale dupa pilula de a doua zi
- 5pastilă de a doua zi
- 0Pastila de a doua zi
- 0Care sunt consecintele Postenor, administrate de 4 ori in 6 luni?
- 1Postinor 2
- 0Am facut sex fara prezervativ si ma tem ca prietena mea sa nu fi ramas gravida
- 0Pastila de a doua zi
- 3Pilula de a doua zi Escapelle
- 1Si-a dat drumul in mine
- 0Escapelle la 24 h
- 0Pastila de a2 a zi
- 0Pilula de a doua zi
- 0Am luat escapelle si inca nu mi a venit menstruatia
- 0Sa iau pastila?
- 1Posibila sarcina?
- 2Cheaguri sânge -Pastila de a doua zi
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: