Pastila de a 2a zi - efecte asupra unei viitoare sarcini
Buna ziua,
M-am confruntat zilele acestea cu urmatoarea problema:
In urma unei raceli puternice medicul mi-a recomandat un tratament medicamentos puternic dar si un contraceptiv de urgenta (ESCAPELLE). Mentionez ca cu 2 zile inainte de a mi se declansa raceala incepuse perioada fertila si am incercat sa concep un copil.
Acum intrebarea mea este: cat timp trebuie sa astept sa incerc iar? Exista o anumita perioada minima dupa ce am luat acest contraceptiv de urgenta? Stiu ca astfel de pastile sunt puternice si afecteaza organismul.
Multumesc mult,
Astept raspuns,
M-am confruntat zilele acestea cu urmatoarea problema:
In urma unei raceli puternice medicul mi-a recomandat un tratament medicamentos puternic dar si un contraceptiv de urgenta (ESCAPELLE). Mentionez ca cu 2 zile inainte de a mi se declansa raceala incepuse perioada fertila si am incercat sa concep un copil.
Acum intrebarea mea este: cat timp trebuie sa astept sa incerc iar? Exista o anumita perioada minima dupa ce am luat acest contraceptiv de urgenta? Stiu ca astfel de pastile sunt puternice si afecteaza organismul.
Multumesc mult,
Astept raspuns,
1 comentarii
Intr-adevar, din cauza continutului hormonal ridicat pot avea reactii adverse, inclusiv sterilitatea. De incercat, puteti incerca luna viitoare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6se poate intampla ceva nedorit? sarcina?
- 0Pastila de a doua zi!
- 4Pilula de a doua zi, sarcina sau nu
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 1Trebuie sa iau urgent pastila de a doua zi?au trecut 24h !!! urgent rog un raspuns!
- 0Contraceptia de urgenta
- 1Pilula de a doua zi
- 4teste de sarcina negative si intarziere menstruatie dupa postinor 2
- 29Ameteala, stare de betie, slabiciune, oboseala excesiva, tensiune oculara
- 1Escapelle
- 0Escapelle- o lamurire?
- 0Pilula de a doua zi + artizia
- 0Intrebare pastila de a doua zi dizolvata in cafea
- 1Pot să fiu însărcinată?
- 0Pastila de urgenta are efect ??
- 5Pastila de a doua zi
- 3Pilula de a doua zi Escapelle
- 0Escapelle
- 0Pastila de a 2a zi luata de 2 ori intr-o luna
- 0Este posibil sa fiu însărcinată dacă am luat EllaOne?
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: