Pastila de a doua zi si sangerarile de dupa

05-10-2013
bluesky19
Nu este medic/terapeut
bluesky19
Buna! Am luat Escapelle in primele 12 ore de la contactul sexual, deoarece prezervativul s-a rupt. A doua- treia zi mi-a venit, pentru ca era normal sa vina in acea zi, si am avut greturi, dureri de cap, de burta, nu puteam manca, m-am simtit foarte rau. Am facut 3 teste si au iesit negativ. Urmatorul ciclu mi-a intarziat 12 zile. Dupa ce mi-a trecut ciclul, am facut sex si din nou am avut ghinionul sa se rupa. Am luat din nou pastila Escapelle la doua luni distanta de prima. Nu am avut reactiile pe care le-am avut prima oara, insa dupa 6 zile mi-a venit ciclul, nu am avut doar niste sangerari maronii sau ceva usor, la doar o saptamana dupa ce-mi trecuse. Cat de grava este situatia? Acest ciclu este un semnal de alarma ca sunt insarcinata?
3 comentarii
0
06-10-2013, ora 20:56
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
De ce pentru cateva minute de placere iti risti sanatatea si toata viata (pentru ca daca faci un avort timpuriu, inghitind acea porcarie, ti se schimba viata in rau... vad ca deja a inceput) ?

Nu ai puterea sa spui "nu" ?

Conteaza mai mult placerea decat viata unui viitor copil si sanatatea femeii ?

* sunt foarte curioasa sa aflu cum gandesc tinerele care iau pastila de a doua zi, ca pe bomboanele cip de pe vremea lui Ceausescu, negandindu-se decat cum sa faca decat sa curme o eventuala viata ce urma sa se nasca.
0
06-10-2013, ora 20:58
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca presupuneti ca sunteti insarcinata, intrati in prima farmacie si cereti cel mai rapid test de sarcina pe care il faceti conform instructiunilor din prospect.
0
07-10-2013, ora 15:23
viorela7
Nu este medic/terapeut
viorela7
Pastila de a doua zi are efect abortiv, stiai? Si in plus e foarte nociva. Sa nu va treziti mai tarziu ca dati in cancer de col uterin sau cancer mamar. La aceste aspecte e foarte util (cancer). In caz ca doriti sa dati in asa ceva, puteti folosi. Acelasi lucru si cu anticonceptionalele-risc de cancer, efect abortiv si tot tacamul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •