pastila problema!!!
multumesc, dar am luat pastila normal, adik dupa 8 zile...c pot sa patesc????
11 comentarii
iau lo-femenal de aproape 8 luni si nu ma mai simt bine cu ele!vreau swa stiu daca nu mai iau ultima foilie si iau alt tip de anticonceptionale orale(tryregol), este vreo problema?multumesc
daca un medic de planning ti-a recomandat tri-regol, nu e nici o problema. Daca insa nu medicul ti le-a recomandat eu zic sa mergi intii sa vorbesti cu unul.
au trecut deja 5 zile de knd am luat postinor2 si nu mi'a venit ciclul.deci este posibil sa fiu insarcinata?
in perioada celor 7 zile de pauza urmata contraceptiei hormonale regulate am luat postinor 2 in urma unei contact sexual neprotejat, au trecut ceva zile iar menstruatia nu
in perioada celor 7 zile de pauza urmata contraceptiei hormonale regulate am luat postinor 2 in urma unei contact sexual neprotejat, au trecut ceva zile iar menstruatia nu
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2in administrarea contraceptivelor exista restrictii alimentare?
- 3contraceptiv potrivit
- 6novynette-sani
- 2anticonceptionale dupa o pauza
- 47cum actioneaza Mercilon?
- 3cum se iau corect anticonceptionalele?
- 6am un fel de gaze vaginale si nu inteleg care ar fi motivul aparitiei acestora
- 4Logest... sugestii
- 7Diane 35 si spotting
- 7iau marvelon 21 de 1 an si jumatate fara nici o pauza
- 7Dupa pauza de 7 zile sunt protejata in continuare?
- 5cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 5ce analize trebuie facute inainte de a folosi anticonceptiponale si ce cost au acestea?
- 3Intarzierea pastilelor contraceptive.
- 7Diane 35 si sarcina
- 0Anticonceptionale luate cu intarziere !
- 5am vomitat pastila, nu am mai luat alta.. e posibil sa fiu insarcinata?
- 2marvelon 21 si antibioticele
- 1pot sa am contact sexual neprotejat chiar si la ultima pastiluta contraceptiva?
- 5poti ramane insarcinata in timpul ce iei si anticonceptionale?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: