pastila problema!!!
multumesc, dar am luat pastila normal, adik dupa 8 zile...c pot sa patesc????
11 comentarii
iau lo-femenal de aproape 8 luni si nu ma mai simt bine cu ele!vreau swa stiu daca nu mai iau ultima foilie si iau alt tip de anticonceptionale orale(tryregol), este vreo problema?multumesc
daca un medic de planning ti-a recomandat tri-regol, nu e nici o problema. Daca insa nu medicul ti le-a recomandat eu zic sa mergi intii sa vorbesti cu unul.
au trecut deja 5 zile de knd am luat postinor2 si nu mi'a venit ciclul.deci este posibil sa fiu insarcinata?
in perioada celor 7 zile de pauza urmata contraceptiei hormonale regulate am luat postinor 2 in urma unei contact sexual neprotejat, au trecut ceva zile iar menstruatia nu
in perioada celor 7 zile de pauza urmata contraceptiei hormonale regulate am luat postinor 2 in urma unei contact sexual neprotejat, au trecut ceva zile iar menstruatia nu
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6si totusi...nu mi-a venit menstruatia...de ce?????
- 64anticonceptionale karissa si menstruatie neregulata
- 7Am terminat prima folie si menstruatia nu mi-a venit
- 3nu am facut pauza deloc de frica sa nu raman insarcinata
- 4Poate ramane gravida daca ia anticonceptionale?
- 4a ramas insarcinata, daca ia anticonceptionale?
- 6Intrebare: cum e corect sa luam o pilula uitata?
- 4de la cat timp se poate face sex neprotejat?
- 5sarcina peste contraceptive
- 10anticonceptionale desorelle
- 6sangerare dupa orgasm
- 8anticonceptionale fara intrerupere, efecte..
- 8Dupa 5-6 ani de anticonceptionale, menstruatia intarzie
- 3Intarziere pastila Yasmin
- 4anticonceptionale
- 6Gelurile si servetelele pentru igiena intima vs. AC
- 4anticonceptionalele si vacanta la mare
- 4Anticonceptionale din ziua a 8-a
- 1Menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor
- 1Anticonceptionale Belara
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: