pastila problema!!!
multumesc, dar am luat pastila normal, adik dupa 8 zile...c pot sa patesc????
11 comentarii
iau lo-femenal de aproape 8 luni si nu ma mai simt bine cu ele!vreau swa stiu daca nu mai iau ultima foilie si iau alt tip de anticonceptionale orale(tryregol), este vreo problema?multumesc
daca un medic de planning ti-a recomandat tri-regol, nu e nici o problema. Daca insa nu medicul ti le-a recomandat eu zic sa mergi intii sa vorbesti cu unul.
au trecut deja 5 zile de knd am luat postinor2 si nu mi'a venit ciclul.deci este posibil sa fiu insarcinata?
in perioada celor 7 zile de pauza urmata contraceptiei hormonale regulate am luat postinor 2 in urma unei contact sexual neprotejat, au trecut ceva zile iar menstruatia nu
in perioada celor 7 zile de pauza urmata contraceptiei hormonale regulate am luat postinor 2 in urma unei contact sexual neprotejat, au trecut ceva zile iar menstruatia nu
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16LO-FEMENAL
- 2am luat pastila gresita
- 8raspuns va rog frumos: cum sa administreaza anticoceptionalele
- 5ora exacta la anticonceptionale
- 4in legatura cu anticonceptionalele...
- 13Cum trebuie sa iau prima pastila si cat timp trebuie sa ma protejez cu prezervativ?
- 3Anticonceptionalele nu-mi opresc menstruatia
- 6pot ramane gravida daca iau anticonceptionale?
- 8ce se intampla daca.?
- 2herpes genital, chist ovarian, novyette
- 0Jeanine sau Karissa?
- 6grabirea menstruatiei!
- 10Exista vreun risc???
- 11anticonceptionale - cum se iau?
- 4problema cu pilula contraceptiva
- 6se poate ca sa intrerup blisterul dupa ce am luat a 14-a pastila?
- 4intarziere ciclu menstrual, pilule luate corect
- 4Anticonceptionale fara pauza
- 1anexita macrolezionala bilaterala si anticonceptionalele
- 2contraceptive yasmin - cum se iau?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: