pastilele anticonceptionale
am si eu o intrebare. folosesc patile anticonceptionale marvelon 28 de aproape un an. nu am nici un efect negativ si am luat pastilele dupa sfatul medicului. dar am tot auzit de la prietenele mele ca au ramas insarcinate si luau tot marvelon. este posibil sa ramai insarcinata chiar daca le iei?acum nu stiu ce sa fac sa le iau in continuare sau sa iau alte patile ca nu as vrea sa am surprize
1 comentarii
Nici o metoda anticonceptionala nu este 100 % sigura, nici chiar ligatura trompelor. Corect folosite, anticonceptionalele orale combinate ofera o protectie de 98 %. Mai exact, aceasta inseamna ca in fiecare an, exista o probabilitate de 2 % ca intr-un cuplu care foloseste aceasta metoda in mod corect sa apara o sarcina.
Nu exista deosebiri semnificative in ceea ce priveste gradul de protectie anticonceptionala intre un tip sau altul de pilule combinate. Marvelon 28 sunt, deci, la fel de eficiente ca oricare altele.
Nu exista deosebiri semnificative in ceea ce priveste gradul de protectie anticonceptionala intre un tip sau altul de pilule combinate. Marvelon 28 sunt, deci, la fel de eficiente ca oricare altele.
Alte subiecte recente din această secțiune: