pateul vegetal... cate calorii are, ingrasa?
buna,
as dori sa stiu cate calorii are pateul vegetal si daca ingrasa...mie imi place f mult si de cativa ani mananc doar din acesta.(in special cel de la cris-tim.stiu ca e facut din soia si are proteine si e mai bun decat pateul de ficat de porc sau vita...dar stiu ca in compozitie are si uleuri vegetale...e-uri, etc..poate ingrasa?
as dori sa stiu cate calorii are pateul vegetal si daca ingrasa...mie imi place f mult si de cativa ani mananc doar din acesta.(in special cel de la cris-tim.stiu ca e facut din soia si are proteine si e mai bun decat pateul de ficat de porc sau vita...dar stiu ca in compozitie are si uleuri vegetale...e-uri, etc..poate ingrasa?
5 comentarii
Nu contine multe glucide si lipide, deci nu prea ingrasa. Uita-te pe cutie, vezi valoarea proteica, calorii etc. N-am de unde sti cate calorii are.
Desi are un gust bun iar intr-o prima faza componentele ti se par ok trebuie sa fim atenti si la celelalte componente(in principal "celebrele E-uri " si alte substante care conserva produsul) pentru ca un consum de lunga durata poate avea efecte negative asupra organismului.Atentie!
Icodin Cristian
Icodin Cristian
Desi are un gust bun iar intr-o prima faza componentele ti se par ok trebuie sa fim atenti si la celelalte componente(in principal "celebrele E-uri " si alte substante care conserva produsul) pentru ca un consum de lunga durata poate avea efecte negative asupra organismului.Atentie!
Icodin Cristian
Icodin Cristian
Icodin Cristian
Icodin Cristian
Icodin Cristian
Icodin Cristian
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1kg si sarcina
- 2ingrasare dupa dieta
- 2ma ingras din orice!
- 4maninc, maninc, maninc si nici un rezultat
- 5sindrom hipoanabolic - sunt foarte slaba... HELP!!
- 5vreau sa ma ingras, nu gasesc haine pe masura mea!
- 2in ultimul an m-am ingrasat 10 kg si am facut niste analize
- 4Prin masturbare pierzi calorii si energie?
- 3Lexotanul ingrasa?
- 1Ingrasare+stres
- 3spuneti-mi ce sa fac sa ma ingras
- 0consumul de nuci = ingrasare?
- 4O prietena se ingrasa si daca bea putina apa
- 3sunt prea slaba...
- 2Probleme cu greutatea
- 5Glanda tiroida?
- 1Probleme hormonale?
- 1medicamente care ingrasa
- 3Ajutor calcul calorii mancare gatita.
- 0Nu ma pot ingrasa si nu sunt nici dezvoltata
Mai multe informații despre: Caloriile ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: