pateul vegetal... cate calorii are, ingrasa?
buna,
as dori sa stiu cate calorii are pateul vegetal si daca ingrasa...mie imi place f mult si de cativa ani mananc doar din acesta.(in special cel de la cris-tim.stiu ca e facut din soia si are proteine si e mai bun decat pateul de ficat de porc sau vita...dar stiu ca in compozitie are si uleuri vegetale...e-uri, etc..poate ingrasa?
as dori sa stiu cate calorii are pateul vegetal si daca ingrasa...mie imi place f mult si de cativa ani mananc doar din acesta.(in special cel de la cris-tim.stiu ca e facut din soia si are proteine si e mai bun decat pateul de ficat de porc sau vita...dar stiu ca in compozitie are si uleuri vegetale...e-uri, etc..poate ingrasa?
5 comentarii
Nu contine multe glucide si lipide, deci nu prea ingrasa. Uita-te pe cutie, vezi valoarea proteica, calorii etc. N-am de unde sti cate calorii are.
Desi are un gust bun iar intr-o prima faza componentele ti se par ok trebuie sa fim atenti si la celelalte componente(in principal "celebrele E-uri " si alte substante care conserva produsul) pentru ca un consum de lunga durata poate avea efecte negative asupra organismului.Atentie!
Icodin Cristian
Icodin Cristian
Desi are un gust bun iar intr-o prima faza componentele ti se par ok trebuie sa fim atenti si la celelalte componente(in principal "celebrele E-uri " si alte substante care conserva produsul) pentru ca un consum de lunga durata poate avea efecte negative asupra organismului.Atentie!
Icodin Cristian
Icodin Cristian
Icodin Cristian
Icodin Cristian
Icodin Cristian
Icodin Cristian
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1kg si sarcina
- 1de ce nu se ingrasa?
- 2ma ingras?
- 2ma ingras din orice!
- 2necesarul caloric
- 3sunt prea slaba...
- 5cum ma pot ingrasa?caz disperat!
- 3puncte de grasime la baza penisului... e din cauza ingrasarii?
- 4pe burta, sub piele are foarte multi noduli
- 0Ce sa mananc sa ma ingras?
- 3Dependenta de mancare
- 6copil (11 ani) dependent de dulciuri
- 1vreau sa ma ingras
- 1TABEL Calorii Consumate
- 0SUBPONDERAL - Am indicele masei corporale de 16.05
- 3Vreau sa ma ingras... am 17 ani si doar 58 de kg
- 3nu mananc mult dar ma ingras!
- 5Vreau sa ma ingras
- 1medicamente care ingrasa
- 2Abilify maintena 300