Pauza de anticonceptionale
Prietena mea a luat yasmin timp de 10 luni si acum a zis sa faca o pauza dupa ce a auzit la mai multe persoane ce riscuri sunt daca ia pastile chiar daca pana acum nu a avut nici o reactie adversa. In prima luna de cand a incetat sa ia anticonceptionale am avut un tentativa de contact sexual neprotejat... nu s'a pus problema sa ejaculez in ea... cu toate acestea a 2 a zi a luat pastila de a 2 a zi...pt ca a auzit ca daca inceteaza sa mai ia anticonceptionale orale e f fertila. Experienta asta am avut'o la 9-10 zile dupa ce ia venit ultimul ciclu, ultima luna in care a mai luat pastile. intrebarile mea sunt: : poate ramane insarcinata in conditiile astea? ciclu in prima luna de cand nu a mai luat pastile ii vine tot la 28 de zile? cam cu cat ii intarzie menstruatia din cauza pastilei de a 2 a zi. Va multumesc!
1 comentarii
Buna ziua am si eu o problema...iau diane 35 de 2 ani fara pauza...in luna august pe data de15 am terminat ultima pastila iar menatruatia nu mi-a venit deloc nici pana astazi 8sept...mentionez k ultimile 3 pastile le-am luat cu intarziere de cate o zi...as dori sa stiu care este cauza lipsei menstruatiei...si am incetat sa mai iau pilula...am facut bine sau trebuia sa continui normal cu urmatoarea folie? Va rog sa rsp cineva la msg
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??