pelicule contraceptive

01-03-2010
mirey_alerim
Nu este medic/terapeut
mirey_alerim
buna ziua! am si eu o nelamurire...am tot citit pe diverse site-uri despre peliculele contraceptive... as vrea sa stiu daca este adevarat ca trebuie sa o faci numai in pozitia misionarului deoarece exista riscul de a se scurge acea solutie..spermcidul si k nu te mai protejeaza. Si ce grad de risc prezinta pt a ramane insarcinata. parerile sunt impartite...unele dintre prietenele mele le folosesc de cativa ani si nu au ramas..dar ceea ce am citit pe net mi-a schimbat parerea si nu stiu ce sa fac..va rog sa-mi raspundeti. Va multumesc anticipat !
1 comentarii
0
02-03-2010, ora 23:19
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Gradul de eficienta contraceptiva este mai mic decat in cazul metodelor naturale, altor metode de bariera si anticonceptionalelor.
Teoria potrivit careia pozitia misionarului e preferabila pare logica, dar nu am citit nici un astfel de studiu.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul