penis cu niste "bubite" rosii micute, la inceput 2, 3... acum s-au inmultit
de vreo saptamana mi-a aparut in zona capului penisului niste "bubitze rosii" micute, la inceput 2, 3..acum s-au inmultit..ce ar putea fi? am avut un contact sexual dar am folosit prezervative durex..eu banuiesc ca ar putea fi o iritatie de la ele sau nu sh..acum am si unele mancarimi in zona dar nu foarte puternice..cateodata sunt foarte rosii..parca seamana cu niste cosuri uneori..ce este? unde trebuie sa merg pentru un consult ? la dermatolog sau urolog? sau daca exista un tratament direct pe care puteti sa mi-l spuneti va rog mult.. astept raspuns..
3 comentarii
Examenul trebuie facut de un dermatolog!
Poti face cateva zile un tratament cu triamcinolon acetonid crema, in 2 aplicatii zilnice( dimineata si seara). Daca nu cedeaza, dupa sarbatori mergi la un dermatolog!
Poti face cateva zile un tratament cu triamcinolon acetonid crema, in 2 aplicatii zilnice( dimineata si seara). Daca nu cedeaza, dupa sarbatori mergi la un dermatolog!
multumesc mult! sarbatori fericite! numai bine
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6zona rosie pe penis
- 69Bubite pe capul penisului
- 2bubite pe penis
- 3Am o problema daca puteti sa ma ajutati...(iarasi bubite)
- 2Bubita pe penis
- 5am niste alunite albe pe interiorul pelii penisului, nu ma deranjeaza
- 4bubuite mici cam cat gamalia acului pe coroana penisului
- 4va rog mult, astept un sfat
- 4Prezint uneori mancarimi in acea zona, insa nu foarte deranjante, care dispar odata cu bubitele
- 4Bubite albe in interiorul preputului
- 5Preput rosu si bubite pe capul penisului
- 2bube penis de 3-4 ani
- 3Un fel de bubita pe penis
- 1bubite albe
- 4Bubite albe penis
- 3bubite pe capul penisului
- 3As prefera sa imi răspundă un medic - mi-a aparut pe penis o bubita( alba, tare)
- 13 bube albe pe capul penisului
- 0Bubițe mici galbene pe penis și pe testiculele. Este normal sa am așa ceva?
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: