am BTS?
Buna ziua, va rog sa ma ajutati. In urma cu 4 zile am facut sex protejat (prezervativ) cu o persoana pe care o cunosteam de putin timp. Ieri dimineata am observat pe penis (la baza penisului) 3 bubite mici rosiatice. Una dintre ele, la atingerea mea, s-a marit in dimensiuni. Celelalte doua s-au mai uscat intre timp. Va rog sa-mi spuneti daca sunt suspect de bts, eventual sifilis. Se poate trata sau este incurabil. Ce sa fac? Multumesc!
7 comentarii
De regula sifilisul nu apare dupa 4 zile, mai ales ca ai facut sex protejat! Probabil ca ai facut fie o iritatie locala, fie o foliculita superficiala (un fel de "cosuri").
Iti propun sa masezi cele 3 "bubite" timp de 3-4 zile cu Fucicort crema, de 2 ori pe zi, dimineata si seara. Daca nu cedeaza, adreseaza-te unui medic dermatolog!
P.S. Sifilisul este tratabil!
Iti propun sa masezi cele 3 "bubite" timp de 3-4 zile cu Fucicort crema, de 2 ori pe zi, dimineata si seara. Daca nu cedeaza, adreseaza-te unui medic dermatolog!
P.S. Sifilisul este tratabil!
Am masat acele plagi cu unguentul tetraciclina si s-au uscat. Dar tot ma tem. Mai exista si alte simptome?
Pentru mai multe amanunte intra pe sectiunea "Boli &Afectiuni" >>Boli cu transmitere sexuala>>Sifilis, de pa acest site si vei afla mai multe! Succes!
Eu stiu ca am folosit prezervativ dar daca aveam o rana pe penis iar prezervativul nu a acoperit-o, atunci exista risc?
Unde trebuie sa merg pt analize? Sau ce analize trebuie sa fac? VDRL? sau altceva?
Va multumesc!
Unde trebuie sa merg pt analize? Sau ce analize trebuie sa fac? VDRL? sau altceva?
Va multumesc!
In medicina nu exista certitudini ci numai probabilitati. Teoretic, daca ai avut prezervativ, nu ar exista niciun risc. Analizele ti le poti face la orice laborator privat. Se numesc VDRL sau RPR.
Buna ziua, revin cu cateva amanunte. Am facut analize VDRL de doua ori pe 6 martie si pe 27 martie. Amandoua au iesit negativ. Dar tot am o urma de indoiala deoarece simt ca de cateva zile ma dor articulatiile, dureri suportabile si de scurta durata, iar pe mana dreapta mi-au aparut doua roseli. E posibil ca testul VDRL sa nu fie corect? Sau mai exista si alte BTS cu aceste simptome dar care nu reies la VDRL?
Va multumesc!
Va multumesc!
Nu toate petele care iti apar sunt in legatura cu BTS!
Durerile tale articulare sau "roselile" pot avea multiple alte cauze!
Durerile tale articulare sau "roselile" pot avea multiple alte cauze!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2basicute alungite albe pe capul penisului
- 3sifilis
- 3Bubite albe la baza capului penisului + poze
- 4este indicat sa faci sex daca partenerul ia tratament pt sifilis?
- 6sculament... problema este ca ieri am vazut simptomele si azi am facut-o cu prietena mea
- 2neuro sifilis
- 2Bubite rosii pe capul penisului
- 4tratament sifilis... boala nu mai dispare
- 6Bubite pe penis.. si de ceva timp ma feresc de sex.
- 3contact sexual neprotejat cu o alta fata decat prietena mea
- 2bubite pe tot corpul odata cu aparitia menstruatiei
- 2Bubita pe penis (poze)
- 5la oarecare laborator mi-ar iesi la analize si eventualele boli de la contact sexual?
- 2Boli cu transmitere sexuala cu miros
- 0are vreo legatura hpv l-sil cu sifilis?
- 0ROG INTERPRETARE REZULTAT RPR CARBON SI TPLA (NU TPHA)
- 0Bubiță pe penis
- 0Va rog sa ma ajutati! macro papule usor dureroase pe radacina penisului
- 2Bubite de culoarea pielei sub pielea penisului si a testiculelor
- 0RPR negativ și TPHA pozitiv
Mai multe informații despre: Sifilisul Bolile cu transmitere sexuala bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: