Penis doar 13 cm

03-09-2014
piticu90
Nu este medic/terapeut
piticu90
Cu un penis de doar 13 cm poti dezvirgina o femeie, poti sa-i produci orgasm cu aceasta marime? Am ajuns ca cred ca nu voi avea niciodata o relatie serioasa/casnicie din cauza asta. Simt ca sunt in depresie, aproape ca imi vine sa plang din cauza asta. Stiu ca unele femei spun ca nu conteaza dar realitatea e alta: conteaza, conteaza prea mult din ce citesc pe forumuri. Am auzit ca tehnica ori preludiul sunt importante dar actul sexual se face cu penisul pana la urma. Ce pot sa fac? Metode de marit nu prea exista si nici eficiente nu sunt ori sunt exagerat de scumpe. E posibil sa raman singur tot restul vietii?
16 comentarii
0
04-09-2014, ora 17:54
A.M.G
Nu este medic/terapeut
A.M.G
În urma cercetărilor s-a constatat că lungimea medie a unui penis este de 8, 8 centimetri în stare flască, neerectilă, şi 12, 9 centimetri în stare erectilă.

De asemenea, studiul a scos la iveală că mărimea unui penis erectil nu este corelată cu mărimea penisului în stare neerectilă. Cu alte cuvinte, bărbaţii care au dimensiuni diferite ale penisurilor în stare neerectilă, pot avea dimensiuni diferite atunci când penisurile sunt în stare erectilă.

Aceste constatări au fost susţinute şi de un alt studiu în care specialiştii au studiat 200 de bărbaţi de origine turcă şi care a indicat că "lungimea în stare flască avea o importanţă minoră în determinarea lungimii penisului în stare erectilă".

Cercetarea despre care am menţionat mai sus şi care a determinat mărimea medie a penisului a inclus şi un studiu publicat recent (în ianuarie 2014).

În studiu au fost incluşi mai bine 1.600 de bărbaţi americani. Deşi, specialiştii nu au realizat măsurători fizice independente, bazându-se le măsurăturile făcute de fiecare bărbat în parte, specialiştii estimează că măsurătorile au fost corecte din moment ce subiecţii au primit la finalul studiului prezervative care să corespundă cu mărimea declarată.

Acest studiu a indicat că mărimea medie a penisului este de: 14, 2 cm lungime şi 12, 2 cm circumferinţă (în stare erectilă).
(De ce atata disperare ? )
0
04-09-2014, ora 23:36
piticu90
Nu este medic/terapeut
piticu90
De ce atata disperare? Pentru ca pe toate forumurile pe care intru vad FEMEI! care spun ca marimea conteaza, ca ideal e sa fie de minim 16-17 cm ceea ce pentru mine e imposibil. Si mai rau e ca femeile care spun asta sunt din toate categoriile sociale si de toate varstele. Prin urmare, daca "o ai mica" e ca si cum ai avea o boala care se ia prin aer:toata lumea te ocoleste. In cazul meu, toate fetele cand vor vedea sau mai bine zis cand nu vor vedea. Peste tot vad doar barbati care zic ca e ok si 13 cm dar femei? niciuna!...
0
05-09-2014, ora 12:05
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
DIN STUDII : penisul in stare fleasca trebuie sa aibe minim 5cm, si cu cat este mai mare in stare fleasca cu atat in erectie nu creste mai mult, si da este o problema a baietilor cred ca cu cat au penisul mai mare cu atat sunt mai barbati, asta din cauza filmelor erotice a pornografiei si a lipsei discutiilor cu sexologul cu parintii.Daca ar fi adevarat ca cei cu penisul mic nu pot satisface o femeie ai vedea barbati plnagand zilnic pe strada, si femei singure la tot pasul, aceasta problema este cam la fel cu cea a femeilor care cred ca a fii slaba bat este sanatos.
0
05-09-2014, ora 16:01
piticu90
Nu este medic/terapeut
piticu90
Din nou spun, ce am spus si mai sus: asta e parerea unui barbat...sincer, mie nu-mi pasa daca toti barbatii o au de 30 sau de 5, dar femeilor le pasa. Pe toate forumurile vad femei care spun ca marimea conteaza. Acum sincer sunt foarte putini barbati cu penisuri mici de 10-14-15 cm, probabil undeva la 10% daca nu chiar si mai putin. E foarte dificil sa traiesti asa mai ales ca metode cu adevarat bune nu exista. Tu spui ca e exact lafel ca la femei. Dar uiti ca o femeie poate sa slabeasca, o femeie poate sa-si bage silicoane, botox...noi nu. Chiar mi-as dori sa aud o solutie care chiar sa functioneze cu adevarat, chiar as incerca o. Mai putin operatia care e costisitoare, dureroasa si nu mereu da rezultate.
0
05-09-2014, ora 20:06
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Iarasi nai dreptate sa stii ca si barbatii fac operatii estetice, isi pun botox, isi modeleaza fesele, sanii fata recunosc la noi mai subtire dar in state si alte tari femeile stau la coada pt ca este plin de barbati.
0
05-09-2014, ora 20:11
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
PITICU ce varsta ai? dar tatal tau? eu cred ca tu nu ai mai mult de 15-17 ani din cate vad, eu stau cu baiatul meu de vorba despre protejare despre zona sexuala de ce trebuie sa decalotam, de ce nu trebuie sa ne lovim acolo, si ceea ce ma mai intreaba, o data in magazin ma intrebat de prezervative cand eram la casa si a trebuit sai explic.In spania se tin cursuri cu elevii cu sexologi psihiatri si chiar intre elevi si parintii lor in care copilul intreaba si parintele raspunde si invers la noi nici copilul nici parintele nu vrea sa intrebe mai ales sa raspunda, incearca si tu sa discuti cu tatal tau.
0
05-09-2014, ora 22:15
piticu90
Nu este medic/terapeut
piticu90
Am 19 ani iar tata 45. Am incercat sa discut cu tata dar el fiind 'de moda veche' mi-a zis ca tehnica conteaza nu marimea dar din nou...e barbat deci nu ma imbarbateaza cu nimic daca mi-o spune un barbat. Pana nu o sa aud de la femei chestia asta, degeaba si pana nu o sa aud fete care sa-mi spuna ca s-au simtit bine cu mine, lafel. Si in Romania se tin cursuri de genu' dar e total 'pe langa' ce trebuie sa ne invete. Toata lumea stie ca poti lua SIDA daca nu te protejezi, ca poti avea parte de o sarcina nedorita dar lucruri cu adevarat importante nu se specifica, cum ar fi asta cu marimea ori cu ejacularea precoce lucruri cu adevarat importante pe care nu toti le stiu sau de care nu stiu cum sa ne ferim.
0
09-09-2014, ora 17:22
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Vezi ca sunt mai multe categorii de fete care iti pot spune acele cuvinte: ce mia placut, cat de bun esti etc..unele din punct de vedere al contoului sau masinii pe care o ai, sau ca o scoti la un suc, sau cealalta categorie de placere asa ca ai grija ceti doresti.
0
09-09-2014, ora 22:45
piticu90
Nu este medic/terapeut
piticu90
Eu imi doresc o FEMEIE. Din pacate sunt din Bucuresti si aici daca spui FEMEIE intre 13 si 30 de ani spui femeie usoara ca sa nu spun altfel. Nu toate dar 90% sunt ahtiate dupa bani, sex, baieti frumosi, inalti dar fara suflet si prosti de bubuie. E greu sa gasesti o fata cuminte, la locul ei aici. Acum nu stiu daca si in alte orase e lafel dar cel putin la mine la tara, in Ilfov sunt lafel. De asta incep sa cred ca melodia "Toate s lafel" are mare dreptate.
0
14-09-2014, ora 00:04
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Depinde ce astepti tu de la o femeie: doamna ziua si curva noaptea sau doamna si ziua si noaptea, nu poti cataloga pe toata lumea pt ca fiecare avem nevoi si necesitati, si in functie de situatie ne comportam ca atare, asa ca mai cucereste cateva fete si mai vedem. SUCCES mai ales ca incepe scoala si facultatile si ai de unde alege.
0
16-09-2014, ora 22:33
oana803
Nu este medic/terapeut
oana803
Sa-ti zic o chestie! Sunt fata si sunt si din Bucuresti :)). Din pacate ai dreptate, majoritatea fetelor considera ca daca ai o masina esti cel mai frumos, cel ami bun etc. Dar exista si fete carora nu le pasa masina, casa sau "cat de bine dotat" este un barbat.. Mai exista si femei care au capacitatea sa gandeasca peste, spre exemplu cat de bine va intelegeti, cat de bine va e impreuna s.a! Cu marimea, iti faci prea multe griji nefondate.. poti satisface o femeie, conteaza intradevar preludiu si daca ai 13cm sau 20cm.. Asa ca.. keep you're head up!

P.S - Te-ai gandit ca poate femeia nu te satisface pe tine? ;)
0
17-09-2014, ora 13:46
piticu90
Nu este medic/terapeut
piticu90
Din pacate aceste fete stau "ascunse" sau nu stiu unde dar nu apar. In grupul meu de prieteni nu am intalnit fete de genul asta sau daca am intalnit aveau iubit si nu-mi sta in fire sa fur iubita altuia. Mi-as dori sa cunosc macar fete de genul asta, de la oamenii cu ceva inteligenta ai de invatat doar ca asa cum am mai spus ori se ascund ori sunt pe cale de disparitie. Referitor la ce ai spus tu, cum ca pe mine nu m-ar satifsace o femeie nu vad de ce nu si chiar daca ar fi asa cum spui tu pentru mine sexul e doar o distractie fara de care pot sa traiesc. Daca as gasi o fata care sa ma iubeasca, sa ma respecte, sa ma inteleaga, sa nu-mi manance bani, sa-mi ofere timp pentru a face muschi, patratele etc (pentru ca fizicul se poate modifica, mintea si sufletul nu), o fata deosebita si care sa mai si gateasca, o fata fidela doar mie nu tuturor dar care sa zicem ca nu m-ar satisface sexual as lua-o direct de nevasta pentru ca o fata ca asta e o comoara la casa omului. Pentru mine, stiu ca pentru toti/toate conteaza in general sexul cel mai mult intr-o relatie, asta nu conteaza, e undeva la ultimele mele dorinte pe care as putea sa le am de la o fata. Alte lucruri sunt importante intr-o relatie. Dar mai bine intrebati-va parintii, bunicii care au trait o viata cu un singur om, cu greutati, certuri si totusi au ramas impreuna. Ei de ce au putut? Ce au avut in + fata de noi? Un regim mai bun, poate? Razboaie mondiale? Nu cred ca asta a contat ci educatia care generatiei intre 14-30 de ani le lipseste cu desavarsire.
0
11-02-2015, ora 21:36
Rock22
Nu este medic/terapeut
Rock22
Piticu eu am 14 ani si marimea penisului de 13 centimetri ceea ce m-a facut sa cred ca e prea mica asa ca am cautat metode de marire naturala insa nu le-am incercat deoarece imi pot perturba cresterea normala a penisului la varsta mea dar pt tine sunt buna asa ca te sfatuiesc sa cauti pe net exertiti de marire a penisului stretching sau jelq apropo poti face o poza inainte penisului si dupa ce o sa faci exercitile care o sa dureze cam 2-3 luni dar cu care poti capata pana la 7 cm in plus ca sa vezi diferenta Bafta
0
24-03-2015, ora 01:11
dadajmek
Nu este medic/terapeut
dadajmek
Salut..am 14ani si ma confrunt cu o problema ciudata.. care posibil sa fie ceva momentan.. astazi de dimineata deodata m-am trezit cu penisul mai subtire si mai mic...dar si mai flescait.. ceva foarte neobisnuit pentru mine.. in stare erectila ajungea undeva la 15-15, 2 cm... acum nu depaseste 12, 5.. nu stiu ce sa fac.. iar in grosime a scazut cu cam 1 cm... o fii din cauza masturbarii in exces? :)))
0
13-04-2015, ora 15:53
Rock22
Nu este medic/terapeut
Rock22
De cate ori faci laba?
0
17-03-2016, ora 09:35
Fanys65
Nu este medic/terapeut
Fanys65
salut dadajamek sa sti ca este din cauza masturbari am patito si eu am fost plecat din tara 4luni si ma masturbam de fiecare data se facea mica dar cand am venit acasa sa schimbat de cand ma culc cu sotia in erectie o am de 15cm si grosime 14cm si cand nu e sculata 9cm cand eram in strainatate dimineata nini nu se vedea din piele asa ca ai grija sant casatorit de 20 ani am 5 copii dar sotia nu sa plins niciodata din contra ami zice ca e mare cai place si o atinge bine si eu zic cate o data ca e mica dar sotia ma incurajeaza si zice ce mare este si imi place nu trebuie so bagi toata ci so freci unde este ei bine doar cu capul penisului pina se termina ai inteles
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: