pentru doctor M.P.

14-06-2008
alycia
Nu este medic/terapeut
alycia
Stiu ca dupa 39 de ani nu se recomanda anticonceptionale insa din cauza ciclului abundent si in consecinta a unei anemii severe am ajuns la concluzia ca trebuie sa folosesc ceva. Ca urmare medicul ginecolog mi-a recomandat Exulton. Acum nu stiu e o coincidenta sau nu, dar la a 11 pastilutza a inceput sa ma doar picioarele ca si cum as avea varice, le simt grele.Stiu ca exulton e numai pe baza de progesteron...oare el sa fie responsabilul de aceste dureri?
2 comentarii
0
14-06-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Doctorul M.P. fiind absent azi, va raspunde doctorul M.D.
Da, este posibil, chiar destul de probabil ca aceste dureri sa se datoreze tratamentului cu Exluton. Vestea buna este ca aceasta reactie adversa este reversibila, adica la intreruperea tratamentului cu Exluton inconvenientul va disparea.
Deci, din punct de vedere fiziologic cel mai bine ar fi sa renuntati la Exluton, fapt care insa este bine a se face dupa o luna de tratament. Pana atunci puteti lua 3 cps de Ginkor Fort pe zi: este de asteptat ca situatia sa se amelioreze.
0
14-06-2008, ora 00:00
alycia
Nu este medic/terapeut
alycia
multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul