peretele abdominal foarte subtire

13-02-2008
aalyah
Nu este medic/terapeut
aalyah
am nascut in urma cu 4 luni si nu imi place cum s-a retras burta dupa sarcina.am 1, 57 si am nascut un baietel de 4 kg.recunosc k inca e prea devreme k sa se retraga de tot din moment ce am vazut mamici si am citit si la dumneavoastra pe forum ca aceasta problema o au chiar si dupa mai multe luni de la nastere poate chiar si ani.bineinteles ca doctorul iti va spune k ai peretele abdominal subtire si dureaza ceva mai mult timp dar problema este ce e de facut.spre exemplu eu am slabit cam mult in 4 lunu dar burtik tot am.ma gandesc sa ma apuc de exercitii fizice am incercat la inceput dupa ce au trecut 2 luni de la cezariana sa fac programul pilates dar simteam k ma doare asa k m-am gandit sa mai astept.dupa sarcina in talie aveam 90cm acum am76 cm cand nu mananc si 78 dupa masa.am slabit cam mult si as vrea 2 -3 kg sa le pun la loc dar imi e frica deoarece astfel se va mari si burta vine vara si totusi va fi destul de vizibila.masajul e bun, exercitiile pilates sunt bune, ce altceva putem face exista vreo"reteta" minune?sau poete ma ingrijorez prea devreme avand in vedere timpul scurt care a trecut.cand ar trebui sa-mi fac griji mai mari dupa un an de cand am nascut?nu vreau sa par prea alarmata(desi sunt)dar e o problema pt mine acest lucru.astept un sfat, o parere, orice!!!!multumesc anticipat
3 comentarii
0
14-02-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
nu va suparati...la 1, 57.78kg...e mult.
NU trebue sa mai puneti, ci sa mai slabiti cateva kg.
Masajul abdominal este bunfacut circular in directia miscarii acelor ciasornice.
Si exercitii pentru abdomen... culcat pe spate ridicati initial cate un picior, faceti cu el miscari rotative il lasati jos si faceti cu celalt. dupa 3-5 zile, ridicati ambele picioare odata si faceti miscari rotative...
peste cateva zile ficsati picioarele sub un dulap, pat si radicati corpul de cate ori puteti...pana dor muschii. Dupa alte 3-5 zile...faceti aceleasi exercitii fara a mai fixa picioarele sub un suport!
Multa rabdare!
0
aalyah
Nu este medic/terapeut
aalyah
multumesc pentru sfat;ati inteles gresit cu kg eu spuneam k dupa nastere aveama 90 cm talia acum am 78cm cand mananc si 76cm in talie cand nu mananc.am 49-50kg la 1, 57.cm.78 kg ar fi fost cam muuult pentru inaltimea mea ma amuz cand ma gandesc.va multumesc inca o data pentru sfat, numai bine!
0
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
da, este amuzanta gresala mea! Scuze !
multa rabdare si insistenta la exercitii !!!
Adaugă un comentariu / răspuns