Pete pe trunchi
Acum aproximativ o saptamana i-a aparut pe trunchi, chiar sub piept sotului, o "pata" de aproximativ 1cm diametru pe care o puteti vedea in imaginea http://good-times.webshots.com/photo/2186976770102072616pLjSzG. Zilele trecute am obesrvat ca a mai aparut una mai mica in vecinatatea acesteia http://good-times.webshots.com/photo/2037077190102072616abMZMq
Uitandu-ne mai atent am observat ca i-a mai aparut una mica in zona coapsei stangi si una pe piept, aproape de umar. Nu il deranjeaza in nici un fel ( nici mancarime, nici usturime, nimic...)Va puteti da seama despre ce anume este vorba si cum putem trata aceasta boala? care este evolutia si cat timp trebuie sa urmeze tratamentul? Va multumesc din suflet si asteptam cat mai curand un raspuns.
Uitandu-ne mai atent am observat ca i-a mai aparut una mica in zona coapsei stangi si una pe piept, aproape de umar. Nu il deranjeaza in nici un fel ( nici mancarime, nici usturime, nimic...)Va puteti da seama despre ce anume este vorba si cum putem trata aceasta boala? care este evolutia si cat timp trebuie sa urmeze tratamentul? Va multumesc din suflet si asteptam cat mai curand un raspuns.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pete uscate pe fata si corp
- 8pete pe piele sub forma unor arsuri (forma circulara)
- 18pete pe fata, corp si in zona gatului
- 49Coji la nivelul capului si pete pe fata
- 7un doctor va rog.. pete care apar si dispar
- 1pete pe gat si la subrat
- 9Ajutor, pete rosii testicule si piele ce cade!
- 15pete pe corp
- 4pete rosii
- 0mi-au aparut niste pete mic rosii pe corp si imi provoaca un prurit, poate fi rubeola?
- 1Pete rosii si albe cand uscate
- 1Pete pe piele... mancarimi
- 0ajutor ! piele rosie cu pete albe
- 2Pete rosu-maroniu pe spate, umeri si piept !
- 1pete mai mici decat bobul de orez, albe
- 1Pete albe care dispar când stau întinsa in pat
- 2Pete roz-rosiatice pe piele
- 3Pete pe piele
- 2Pete negre
- 0Petesii pe piele
Mai multe informații despre: pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: